[]

Göz artı torbaları için krem

30 yaşındaki abim göz altı torbaları ve morluktan şikayetçi, durum çok kötü değil ama kötüleşmesin istiyor. Bu durumun önüne geçmek için şöyle gece yatmadan önce sürülecek krem falan var mı bir bildiğiniz? Ya da buna iyi gelen besinler filan..?




 
garnier'in roll-on şeklinde bir göz çevresi jeli var, fiyatı da çok uygun ve özellikle göz altı torbaları ve mor halkalar için satılıyor.1 aydır falan kullanıyorum, fena değil fakat bu tür ürünler kullanıldığı sürece etkili, kalıcı çözüm değil yani. göz altı torbalarını iyice belirgin hale gelince cerrahi müdahaleyle aldırabilir abin, mor halkaların da nedenini bulmak lazım, genellikle genetik oluyor ve öyleyse maalesef çözümü yok :(


  • kadifepanter  (09.02.13 14:15:35) 
sağlıklı bir seçenek olarak:
Neutrogena Radiance Eye Boost Göz kremi

birisi de yazmış hakkında: aswanginkosesi.blogspot.com

uyku ve beslenme düzenli değilse hiiçbir şey kar etmez.
  • 9kuyruklukedi  (09.02.13 14:18:39 ~ 14:20:48) 
Clinique Even Better Eyes kremine iyi diyorlar ama 100 tl civari bi fiyati var. Ben cimrilik edip almadim. Neutrogena'nin o kremini tavsiye etmem. Ben kullandim hic biseye yaramadi.


  • eledhwen morwen  (09.02.13 14:37:30) 
benim de aklıma doğal bi formül geldi, kivi kabuğunu iç tarafı değecek şekilde gözüne koyuyormuşsun, mor halkalara iyi geliyormuş, bana da kirlikedi söylemişti :)


  • kadifepanter  (09.02.13 16:10:48) 
Hemoroid kremi kullananlar var. iyi geldigini duymustum fakat uzun sure kullanlmamali.


  • Godless  (09.02.13 16:34:33) 
kiehl's e bir bkaın bulunduğunuz yerde varsa. gece yatmadan uygulanan bir kremleri var sabahları capcanlı gözlerle uyanıyorsunuz.


  • april12th  (09.02.13 16:40:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.