[]

pkk/dhkp-c vs sempatizanı - şikayet

merhaba arkadaşlar,

öncelikle sorum gayet ciddi, bu konuyla ilgili dalga geçecek arkadaşlar varsa lütfen ufaktan uzaklaşsınlar.

birkaç kişinin yukarıda belirttiğim durumda olduklarından "eminim". ancak kanıtla derseniz size sadece yanımda yöremde konuştuklarını anlatabilirim, kanıt/delil vs sunamam.

soru şu; savcılık izni olmadan yapılan ses/video kaydı vs delil olarak kabul edilir mi mahkemede? ya da önce şunun cevabını alayım, bunları nereye şikayet etmek gerek? ne yapmak gerek?

 
bireysel yapılmış gizli kayıtların hiçbiri deli olarak kabul edilmez diye biliyorum.

ülkü ocaklarına bir haber salıp sopa attırabilirsin ?
  • herp  (09.02.13 01:20:06) 
evet, konuşmalarda suç unsuru olduğundan eminim.

ülkü ocaklarını ciddi ciddi düşüneceğim. :D
  • klassno  (09.02.13 01:25:35) 
açıkçası yaptığını düşünce özgürlüğüne karşı aykırı buluyorum. hayır pkk yı falan savunmuyorum, demek istediğim o değil. ki savunmam da zaten. ama adam istediği gibi "düşünme" hakkına sahip. ha konuşmaları arasında sağa sola saldırmakla ilgili bir şey varsa bu cevabı hiç okuma bile. ama fikir düzeyinde durum dediğim gibi.


  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (09.02.13 01:30:51) 
sen hiç bir şey yapamazsın, çok istiyorsan git polise bunlar örgütçü de.

ülkü ocağına söyleme fikri ise, onlar da senden şüphelenip hoplatırlar.

ek olarak; örgüt sempatizanlığı o kadar sıradan bir durum ki, gerçekte çevrendeki sempatizanların sayısını görsen aklın durur.
  • repins  (09.02.13 01:46:19 ~ 01:48:52) 
şu 'hımmmm düşünce özgürlüğü çok önemlidir, o yüzden düşünmeliyiz, biz böyle entel oluyoruz, buradan kızlara selam ederim' tarzı insanlar, mümkünse dhkp-c'nin 'düşünen' bir örgüt olduğunu o hastanede yatan spiker kızın ailesine söylesin.

herkes istediği gibi düşünme hakkına sahipse, ben de bu insanların idam edilmelerini 'düşünüyorum' diyebilirim. de böyle düşününce 'faşist' oluyorum, o öyle düşününce 'düşünce adamı' oluyor.

adres belli, gidin karakola.
  • galahad  (09.02.13 07:32:15) 
bence bulaşma. onlar da senin boun 4. kuzeyde kaldığını öğrenirler başına bela alırsın durduk yere


  • merkezefendi  (09.02.13 10:59:15) 
@merkezefendi boun 4. kuzeyde kalmıyorum ki. :)

sıkıntı onların bana ulaşması değil, ulaşsınlar. tam olarak süreci öğrenmek istiyorum ben.
  • klassno  (09.02.13 11:48:43) 
senin dhkp-c ve pkk ile alıp veremediğin ne var kardeş. ajan mısın? soruya gelecek olursak gizli yapılan ses kayıt vs delil olarak kabul edilmiyor...


  • le fantome de l opera  (21.05.15 20:14:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.