[]

Bugday-esmer-beyaz ten ayrimi

Asagidaki duyuruyu gorunce aklima geldi,ben bu ten ayrimlarini bir turlu yapamiyorum.Ozellikle de bugday tenli kime denir,hala cozebilmis degilim.Ayrimlarini yapabilenler bana aciklayabilirler mi?

Ha bir de bugday tenli biri eser kategorisine girmiyor,sarisin desen hic degil,ee kumral mi oluyorlar bu durumda?


 
beyaz tenliler zaten bembeyaz olur. güneşte anında pembeleşir fln. kışın hayalet gibi gezer. süt beyaz tabir ettiklerimiz çoğunlukla sarışın olur. ama diğer renkler de görülebilir. kızıllar da genelde beyaz olur.

buğday ten daha sarı tonlu beyaz ten ile bronzlaşmış ten rengi arasında değişir. saç rengi de sarıya yakın ile kahverengi arasında değişir. sarı buğdaylar da var. güneşte aşırı kalmadıkları sürece süper bronzlaşırlar.

esmer, bronzlaşmıştan daha koyu ile zenci arası renk. hintliler mesela. saçlar istisnasız siyah. güneşte zenci olurlar.

kumral dediğimiz buğday tenli olup açık kahve saçları olan kişiler.
  • goldentitan  (09.02.13 00:15:47) 
teni beyaz olup, saçı siyah olanlara esmer diyenler var ondan karıştırmışsındır belki. bana tuhaf geliyor neden öyle diyorlar anlamıyorum.
beyaz ten süt beyazı renginde olur. beyaz ten işte.
buğday tenliler her daim hafif bronzmuş gibi görünen kişilerdir.
esmerler ise daha koyu renkli tene sahip kişiler. benim bildiğim bu:)
  • crimsonlady  (09.02.13 00:22:53) 
buğday ten, sarının daha koyusu. en güzel kadınların olduğu kategori.


  • atmosphere  (09.02.13 00:30:54) 
www.prevention.com

bak bu kız buğday tenli, ne esmer ne de açık bi rengi var tam ikisinin arasında. yabancılar bunları olive, exotic falan diye de ayırmışlar ama biz de bir kavram kargaşası var. crimsonlady'nin dediği gibi, siyah saçlı bembeyaz kıza esmer diyen olduğu gibi esmer ama platin saçlı birine de sarışın diyen var.

upload.wikimedia.org bu esmer
  • april12th  (09.02.13 00:47:50 ~ 00:49:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.