[]

verem geçirdiği için çürük raporu alanlar

verem geçirdiği için çürük raporu alanlara bir sorum olacak. askeri hastaneye sevkedildikten sonra süreç nasıl işliyor, bunun aşamaları nelerdir? tek bir doktor muayene ettikten sonra karar verebiliyor mu?
kaç muayene gerekiyor?

ayrıca fotoğraf vb. bir belge istiyorlar mı?

 
son soruya cevap verebilirim sadece; evet fotoğraf isteniyor. 10'dan fazla isteniyor hem de, tam sayı hatırlamıyorum. askerlik şubesi askeri hastaneye sevk ederken söylüyor zaten. eğer sevk edildiysen ve hatırlamıyosan veya söylemedilerse, askerlik şubesini telefonla arayıp sorabilirsin neler götürmen gerektiğini.


  • nathanieltroy  (09.02.13 00:50:14) 
ben şubeye gittim hastaneye sevkedildim. 16 tane fotoğraf verdim şubeye ama bir de ayrıca hastanede isterler mi acaba


  • viva brezil  (09.02.13 00:56:51) 
şubeye gidip 4 tane vermiştim, daha sonra hastaneye sevk ettiklerinde de 15 tane daha getir demişlerdi.


  • leni 09  (09.02.13 00:57:10 ~ 00:58:24) 
@leni09 hastanedeki işleyiş nasıldı? kaç gün sürüyor karar vermeleri?


  • viva brezil  (09.02.13 01:07:22) 
ben göz için muayeneye gitmiştim. ama saat 11'den sonra gitmiştim. araya öğle yemeği girdi(11:30-13:30) saat 2'yi biraz geçiyordu bitmişti işlemlerim.

ama benimki sadece tipik bir muayene idi. adam kontrol etti gözleri tamam askerliğe elverişlisin komando olamazsın dedi rapor yazdı yolladı beni ^_^
  • leni 09  (09.02.13 01:12:17 ~ 01:12:47) 
ben askere gittikten sonra askeri hastaneye sevk edilmistim. rapor icin verdigim evraklari hatirlamiyorum ancak rapor cikana kadar 4 gun hastanede kalmistim, heyet haftada 1 gun toplaniyordu, o yuzden. sadece gogus hastaliklari uzmani muayene etti (muayene dedigim hastalik doneminden kalan rapor ve filmlerime bakti) sonra heyete sevk etti, heyete giriyon cikiyon orda bi olay yok, gogus hastaliklari uzmaninin kararini onayliyorlar sadece. beni muayene eden uzman askeri doktor degildi, o da askerlik yapiyordu, benim cikiyo olmama uyuz oldu, niye rapor almaya calisiyon yap askerligini, vermicem sana rapor falan dedi, ayar ettiydi beni ipne.


  • jupiterianvibe  (09.02.13 06:58:09 ~ 07:02:55) 
@jupiterianvibe benim hastalık döneminden kalma belgem hiç yok. umarım sorun etmezler.


  • viva brezil  (09.02.13 17:00:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.