[]

Nerden alayım: Tabak, tencere, çatal-bıçak

Merhaba ben eve çıkan yiğit delikanlı,
şu anda sadece 1 tavam ve 1'er çatal-bıçağım var. Takdir edersiniz ki zor oluyor, az önce bıçakla pilav yemeye çalıştım pek başarılı olamadım. Şöyle 10'ar tane çatal-kaşık-bıçak alsam şahane olur. Bir de makarna yapmalık tencere lazım. Belki bir tane de cezve; yumurta haşlamak ve süt ısıtmak için. Ha tabi bir de tabak lazım, ondan da 10 tane alsam yeter heralde.

İşte ben bunları nerden alabilirim uygun fiyatlısından? Özellikle tencere olayları takım halinde satılıyor ama takım halinde almam pek uygun olmaz, hem hepsine ihtiyaç duymam hem pahalı olur. Bi tencere alsam yeter yani bana, ne diye 6 parça alayım boy boy. Mümkün değil mi böyle bi' şey?

lokasyon İstanbul/Beşiktaş

 
sehir, bolge versen sana dukkan soyleyen olur.


  • 1917  (08.02.13 22:47:58) 
çatal kaşık tuzluk karabiber vs. ihtiyacını okulun yemekhanesinden karşılayan arkadaşlarım var hatta geçen sene suyu da sühiyle veriyorlardı, sürahi yürüteni bile oldu tabii bunlar ciddi yokluklar içinde olduklarından böyle. carrefour, migroslarda 1 milyoncularda ucuz teflonlar oluyor. ben beş liraya teflon sütlük almıştım carrefour'dan geçen sene, benzerinden gördüm kadıköy migrosta geçenlerde. ama şu bir milyoncularda ve pazarlarda ucuza çatal kaşık bulmak kolay. tencereler biraz daha pahalı oluyor ama onlar da kalite kalite çok ucuza bulursun yine.

edit: istanbul'daysan outlet tefaller var ben çok ucuza tavalar almıştım zamanında.
  • mula  (08.02.13 22:48:13 ~ 22:50:44) 
ucuz bir şeyler istiyorsan 1milyoncular en iyisi. paşabahçeden de bir şeyler bakabilrisin, çok pahalı değil genelde. bazen indirimde de oluyor kaşıklar falan tanesi 2-3 e geliyor ve güzeller.

tenecre tava için yine 1milyoncu, migros, bim, dia bu tarz yerlerde de indiirmde oluyor genelde. esse'nin %50 indirimleri devam ediyorsa bakabilrsin.
  • april12th  (08.02.13 22:51:43) 
migrosa bir bak evet,bernardo esse vs indirimleri takip et 23 liraya tencere almışlığım var bernardodan. onun dışında çarşı pazarda böyle züccaciyecilere bak. onlarda da ucuz olur. eğer ankaradaysan sosyete pazarına bak özellikle çatal bıçak için.


  • pelinn.  (08.02.13 22:55:40) 
aa çok afedersiniz, lokasyon İstanbul/Beşiktaş.

www.ikea.com.tr
şunda makarna yapılır mı?
  • hjarteblod  (08.02.13 23:27:02 ~ 23:27:31) 
milyoncular var ya hani, kapısının önü envayi çeşit ev eşyası çarşafla falan dolu. onlardan herhangi birine girersen, tabağın çanağın, atal bıçağın ve tencerenin kralını düzersin, fiyatlarda herhangi bir normal mağazaya göre ucuz olur. hatta çatal kaşıklar tekli satılıyor illa takım yapmak zorunda değilsin. tencere tava, tabak içinde bu geçerli. milyoncuları sevin, tam öğrenci evi düzmelik.

ek: o ikea tencerede makarna olur.
  • Elena  (08.02.13 23:28:27 ~ 23:29:50) 
herhangi bir züccaciye dükkanı işini görür.


  • bass solo take one  (09.02.13 00:10:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.