[]

saça kına

aşağıdaki bi duyuruyla aklıma geldi. saça kına sürmek zararlı mı? artıları eksileri neler? annem babannem filan yakarlar benim saçıma arada yumuşacık oluyor.




 
Boya yerine kına önerirlerdi büyükler, saçı zayıf olan hatunlara... Boyarsan dökülür kel kalırsın, kına yakarsan kalmazsın, doğal hesabı ... Hatun kişiler daha iyi bilirler...


  • neosphere  (08.02.13 21:12:29) 
zararlı diyenler genelde kuaförlerin etkisinde kalmış oluyorlar. yeşil olan açık satılan doğal kına saça zarar vermez. 5-6 senedir her ay saçıma kına yakıyorum, önceki haliyle şu anki hali arasında kalite farkı yok.

insanların şikayet ettiği, minicik paketlerde satılan, hint kınası da denen kutuların üstünde kadın resmi olanlar olabilir. ki onlar kına değil zaten, hatta tahriş edici kimyasallar bile içeriyor olabilirler.
  • Elena  (08.02.13 21:14:24) 
ben zararlı yazdım hiç kuaför etkisi değil bizzat yaşadım kafam 3 4 renk oldu alacalı bulacalı özellikle renkli kınadan bahsediyorum ve kaç kere boyattım boya tutmadı ne kurtulabildim ne adam gibi kullanabildim. ama boyayla karşılaştırırsan daha sağlıklıdır kesin ama boyanın en azından dönsen dönüşü kınadan daha kolay.


  • nunishuris  (08.02.13 21:18:13) 
iran kınasına denk gelirsen aktarda falan onu dene.biraz zeytinyağı ve çayla karıştırıp saçına sürebilirsin.


  • artemiss  (08.02.13 21:45:57) 
ben yakıyorum arada kına, bildiğimiz yeşil kına -hint kınasına ihtiyaç yok bende hintliden beterim zaten :D
ve de seviyorum aman aman faydası yok-belki ekstradan bakım yapacak bişeyler katılsa daha faydalı olur bilemedim ama bi zararını da görmedim.

  • niye ama  (08.02.13 21:50:59) 
kuzenim yakmıştı saçına kına. ama bana nedense onun saçından sürekli kına kokusu geliyodu tiksinmiştim. banyodan çıktığında bile yani.


  • jpsartre  (08.02.13 22:23:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.