[]

sözlüklerin devri geçti mi?

ekşisözlük var itü var uludağ var... bir sürü sözlük var.
yeni açılan bir sözlük tutar mı? tutma ihtimali kaçtır?
(bir üniversite adı olacak şekilde: xyzsozluk.com, asdsozluk.com gibi.)


 
çok farklı bi iş yapmayacaksa bence tutmaz. zaten konsept belli onu da veren sözlükler bol.


  • nunishuris  (08.02.13 17:42:52) 
hala ekşi sözlükle birebir aynı tasarımlı aynı mantıklı siteler yapıyorsunuz. amaç ne? zaten ortada ekşi sözlük var, bilemedin itü sözlük var. niye tıpa tıp aynı işi yapıyorsunuz?

"herkes kafasına estiğini yazsın" bazlı bir site açacaksan, niye hala birebir sözlük konsepti açıyorsunuz? yazın kendinize özgü bir şeyler, o tasarımla açın.

anlamsız yani.
  • kamera motor  (08.02.13 17:59:09) 
az çok bu işlerden anlıyosan tutar. anlıyosan %100 anlamıyosan %50


  • nemo problemo  (08.02.13 18:09:24) 
şu an bulunan sözlüklerden tamamen farklı yapılacaksa tutar, yoksa insanlar 1 2 ay takılır sonra kendi sözlüklerine döner.


  • bayankus  (08.02.13 20:14:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.