[]

turkcell'den avea'ya geçenler?

avea beleşten baya kontör dağıtıyo gibi geliyo bana, kampanyaları daha cazip gibi. geçen arkadaşlar var mı, tavsiye eder mi? tşk.




 
numara taşımaya karar verince ben de epey araştırdım bu işleri. aveanın genel olarak kapsama alanı hakkında şikayet çok oluyor.

nihayetinde biz turkcelden vodafone'a geçtik. fiyatlar açısından gayet memnunuz.

ama ne yalan söyleyeyim hiç birisi turkcell gibi çekmiyor. eğer ben sürekli dağ bayır gezerim, bi yerdeyim bi gökte diyorsan turkcellden şaşma, faturaya razı ol derim. ama şehrin göbeğindeysen benim tavsiyem vodafone.
  • halanne  (08.02.13 09:35:37) 
@hallanne

sanırım stockholm sendromu yaşıyorsun.

avea'ya geçtim şebeke çekim gücü açısından hiç bi sıkıntı yaşamadım. istanbul, ankara, izmir, konya, bursa, diyarbakır, karabük, rize, trabzon, samsun, adana ve eskişehir'de tecrübe etme şansım oldu. dağ bayır da gezdim, şehir içinde de kullandım. 3g'si de gayet güzel. çok nadiren edge'e düşebiliyor. "turkcell daha iyi çekiyor, kazık faturaya katlan" durumu kesinlikle yok.

tek sıkıntım ata demirer ve okan bayülgen'e harcadıkları reklam bütçeleri.
  • mobilemob  (08.02.13 09:49:19) 
@mobilemob, ben piyasa araştırma yaptığımızda ulaştığımız sonucu söylemiştim. yaklaşık 2 yıl önce olduğunu belirtmeyi unutmuşum, haklısın. şimdi aveada durum nedir bilmiyorum.

stockholm sendromu sanırım turkcelliler için geçerli. ben kaçtım kurtuldum :)
  • halanne  (08.02.13 09:55:11) 
hali hazırda vodafone 'luyum ama avea'ya geçmeyi düşünüyorum gerçekten çok cazip kampanyaları var.fakat avea'da çalışmış biri olarak şebeke sorununu gayet iyi biliyorum o yüzden pek de güvenemiyorum


  • proustun bir aski  (08.02.13 10:31:48) 
Bütün operatörleri kullandım, turkcell gerçekten çekme konusunda daha iyi. Şu andaki evimde ne avea ne vodafone çektiği için mecburen turkcell kullanıyorum. Çankaya'da oturuyorum bu arada gayet merkezi. Faturalı kullanıyorum, vodafone kullanırken daha çok ödüyordum bir şekilde. Nasıl oldu ben de anlamadım.


  • alicia_dominica  (08.02.13 10:39:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.