[]

rus hatunlar

şu an görüştüğüm rus bi kız var. abi insan değil. yani cidden insan değil. yani kendimi tutuyorum ki kızdan hoşlanmiyim diye. çünkü nedir ne değildir tam bilmiyorum. işin ucunda aşık olup mallaşma olmasın diye.

şimdi bu rus hatunlar nasıldır? yani beyin olarak soruyorum. tabi ki her insan farklıdır ama genel izlenimleriniz nelerdir onu merak ediyorum.

bu kıza yarın bir gün aşık olsam. evlenme teklif etsem. evlensek. çocuklarımın anası olur mu dersiniz?

not: saçma sapan yerlere çekmeyin. varsa tecrübesi olan yazsın lütfen.
not2: kızla görüşüyoruz. az buçuk ingilizcemizle anlaşmaya alışıyoruz. benden hoşlandı gibi. öyle hissettim. güldü verecek olayı değil lan. cidden hoşlandığını anlayabiliyorum gülüşünden 2,5 saat mal mal birbirimize bakmamızdan filan. bu kardeşinize yol gösterin.

 
rus eşi olan 2 tanıdığım var, biri akrabam. tanıdığım kadarıyla gayet uyumlu insanlar. eşlerine de bağlı gibiler gayet.

ilişkinizde kilit rol oynayacak şey senin ailenin olaya bakışı olacaktır. problem olmaz diyorsan raadol.
  • zgrydn  (07.02.13 23:30:30) 
gümüş hediyelerden hoşlanıyorlarmış diye biliyorum


  • jedilance  (07.02.13 23:36:28) 
duyduğum kadarıyla kocalarına çok sadıklarmış.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (07.02.13 23:37:30) 
yakın bir arkadaşımın sevgilisi rus, yakında evlenecekler. çocuk rusya da okudu, anlattığına göre türk kızlarına göre çok rahatlar ama sevgililerine de sadıklarmış.


  • april12th  (07.02.13 23:38:33) 
2 Arkadaşım var amcası Rus bayanla evli olan.Akrabalar da damatlar da bu durumdan pek memnunlar.Ben uyduruyo da olabilirim ama Rus Bayanlar Türk erkeklerini evlerine bağı falan diye tercih ediyorlar onlara bağlanıyorlar.

Amcalardan birinin Rus hanımı ordaki işini bıraktı da geldi Türkiye'de evinin hanımı oldu düşün.-işi iyidi Rusya'da-

He çocuklarınız nasıl olur?Orda biraz düşünmek lazım.Gelinimizin karakterine göre değişir.
  • botucat  (07.02.13 23:38:51) 
ikinci ve son hanımımı rustan almayı düşünüyorum


  • kargn  (07.02.13 23:49:03) 
öyle de bir olur ki. bir rus kadını koşan bir atı tek eliyle durdurabilir derler. çok bağlı olurlar genelde, zaten kültür, terbiye ve güzellik default. idealin de idealidir rus hatun.


  • redlinetheturk  (07.02.13 23:59:32) 
manyak mısın lan kaçırma evlen


  • uykusuz hep gece  (08.02.13 00:10:32) 
evlenmek için çok erken tabi ama temelleri şimdiden atcaz işte. atsak mı atsak mı tüm derdim o :) sanırım atacağım.


  • nemo problemo  (08.02.13 00:13:58) 
rusyada doktor olupda burda evlenip rusca dersi veren bi hocam var. gorundugunden daha kaliteli otoriter bi o kadar sempatik ve sicak kanli..


  • PpsPs  (08.02.13 00:15:11) 
3 kuzenimin de eşleri rus. gayet mutlular.


  • anestezik  (08.02.13 00:29:22) 
yaşadığı büyüdüğü şehri öğren. büyükşehirdeki rus kızları genelde daha dışa dönük ve ilgi-para beklentisi içindeler.

daha ufak şehirde aile yaşantısı ile büyüyenler sakin efendi uslu oluyorlar.

gene de herşey karakter ile alakalı tanımaya çalış.

3 sene kadar bir rus sevgilim vardı(belaruslu) dünya üzerinde tanıdığım en dürüst, disiplinli, ahlaklı insandı. hala özlerim onu.
  • orpheus  (08.02.13 00:40:08 ~ 00:42:41) 
bir rus kadının en büyük derdi koca bulmaktır. buldu mu da kaybetmemek için her şeyi yapar.


  • bilan  (08.02.13 01:08:10) 
Bugüne kadar 4-5 rus kız ve ondan çok daha fazla erkekle tanıştım. Rus kızların en belirgin özelliği, kontrolcü olmaları. 2-3 kişi bir karar verecekse rus kızımızın ipleri eline alıp grup lideri olması lazım. Yönetmeyi çok severler.


  • dampire  (08.02.13 01:14:19) 
genelleme yapmak yanlış tabi de, kendi deneyimlerimden çıkarımlarımı söyleyim:

erkek gibi erkek severler. güçlü olacaksın, erkek olduğunu hissettireceksin. mıy mıy sevmezler.
direkt olacaksın. mesela türk-türk arkadaşlığında sevişme aşamasına gelmeden önce uzatılır da uzatılır, uzatılır da uzatılır... öyle olmaz rusla. tamam sevgi olabilir, aşk olabilir de, öeeh diyip de bırakabilir. güzelce sevişip sağlamlaştıracaksın ilişkiyi.

düşündüm de, daha devam etmeyim ben. en başında demiştim bunlar benim deneyimlerim, genelleme yanlış olur diye ama yine de devam etmeyim. olayın büyüsünü bozuyorum gibi hissettim bi an.

edit: birkaç tane rusça kelime, cümle öğrenirsen iyi olur bak. seviyorlardı öyle şeyleri. hem muhabbet olur işte.
  • rebio  (08.02.13 01:36:16 ~ 01:37:47) 
çok duygusal ve sadık olurlar. eşlerini çok severler eşlerinin arkadaşlarına da çok yakın davranırlar. dikkat et hatun öyle düşünmez de bizim insanlarımız yanlış anlarlar hep. sonra sevimsiz olaylarla uğraşmak zorunda kalırsın. çok cana yakındırlar.

bu arada verdiğim örnekteki yanlış anlayan kişi sen de olabilirsin. çünkü rusyalı kızlar genelde insanlara çok iyi davranır ve onlara kendilerini özel hissettirirler. kolay gelsin.
  • alexsandro de souza  (08.02.13 07:18:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.