[]

Balkanları Gezsem (Flexipass Ticket ile)

Nasıl olur? Tavsiyeleriniz nelerdir ? Aklınıza ne geliyorsa yazabilirsiniz.




 
Bulgar ya da Yunan vizesi alman gerekir. Bence Yunan vizesi al, Bulgarlar gereksiz kastırıyor. Hem de schengen'in olur. Böylece Zagreb, Bükreş ve Sofya'ya da gidersin. Belgrad en güzel yer olacaktır şehir olarak. Onun dışında Hırvatistan'ın gizli cennetleri çok. Makedonya ve Bosna Hersek'te iyi de, Belgrad, Sofya, Zagreb dolu dolu gez derim. Öyle yaptım, güzel oldu.


  • Scruffy  (07.02.13 20:23:33) 
baharda şöyle yaza doğru gidersen şukela olur şimdilerde gitme ben gittim sen gitme, kötü değldi ama hayat durgun hava soğuk. belgrad güzel ama ben zagrebi daha çok sevdim. karadağ'a gitme planın varsa bi daha düşün, podgorica'ya gittik ama beklediğim gibi çıkmadı. dubrovnik'e tren yok ama harika bir şehir hele yazın cıvıl cıvıldır eminim. sofya ile belgrad arasındaki tren seferleri durdurulmuştu en son değişmediyse (15gün önce).

ayrıca: eksiduyu.ru
  • jedilance  (07.02.13 21:15:07 ~ 21:16:28) 
hocam tarih olarak ne zaman gidiyorsunuz?


  • wiplex  (07.02.13 22:11:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.