[]

sizce eskisehir mi yada antalya mi daha moderin bi sehir ?

bana sanki eskisehir daha moderin gibi geklio, insanlarda daha fazla para var gibi ve eskisehirde bence gayet daha yeni model arabalar geziyor gibi :) ikisehirde de tramvay var ... sizce hangisi daha moderin ve daha zengin ?




 
eskişehir köy bildiğin ne moderni!!!


  • Xenus  (07.02.13 18:35:59) 
antalya tabikide..yazları eskişehirde bi bok bulamazsın,ama mayıstan sonra alanya'ya git ortam kaynıyor.


  • pierre bezukhov  (07.02.13 18:42:29 ~ 18:42:45) 
fakat nufus olarak fazla fark yok ... eskisehir 700.000 antalya 1.000.000. hem eskisehir de bar ve cafeler de dolu antalya da nasil bilmiyorum


  • samiabi19  (07.02.13 18:45:44) 
eskişehirdeki bar sayısından kat kat fazlası antalya'da vardır.


  • pierre bezukhov  (07.02.13 18:47:39) 
İçkiye hiç de karşı olmamakla birlikte modernliğin bar sayısına bağlanmasını pek aklım almadı. Benim için modernlik kadınların istediği saatte yalnız, istediği elbise ile ve çekinmeden dolaşabilmeleridir, kitapçı dükkanından adım atamamak, tramvay otobüs heryerde kitap okumaktır, konser ve etkinliksiz bir saatin bile olmaması, insanların koyun olmadığı, düzgün gitmeyen bir şey gördüğünde mutlaka uyardığı, sokak sanatçılarının performans sergilediği, medeni bir şekilde protestoların yapılabildiği, bugün ne yapalım dendiğinde önünde şehirde yapılacak onlarca yüzlerce seçenek olmasıdır. Antalya yı bilmiyorum ama Eskişehir bu açıdan bakıldığında herhalde çok da modern değil ama ortalamanın yine de bayağı üzerindedir diye düşünüyorum.

Saydığım bazı özellikler şehirden çok ülkeyle ilgili bu arada.
  • puc  (07.02.13 19:18:10) 
eskişehirde yaşayan biri olarak evet çoğu şehirden daha modern.ama o kadar abartıldığı kadar da değil.


  • pelinn.  (07.02.13 21:46:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.