[]

Dolandırılıyor muyum?

Selam.

Az önce bir telefon geldi. Doldurduğum bir anketten çekilişe katıldığımı ve 4 kişilik, izmir çeşmede 6 gün 7 gece tatil kazandığımı söyledi.

Ulaşımı ben sağlayacakmışım, bunun dışında herhangi birşey ödemeyeceğimi, ulaşımı da kendim nasıl istersem öyle sağlayacakmışım. İster arabanla git ister otobüsle dedi. 2013 yıl sonuna kadar istediğim zaman gidebilirmişim.

Tesisin tanıtımı için acarkent'de bir villaya çağırdı. Evraklarınızı teslim edeceğiz ve yemek vereceğiz masanızı ayırdık, 2 saatlik bir yemek olacak bu esnada size tesisimizi tanıtacağız dedi. Hiç bişey ödemeyeceksin dedi. Arkadaşımla gelirim ona da yer ayırın dedim tamam dedi.

Olm noluyor lan? Böbrekleri alıp gideyim mi? S*kmeseler bari lan? Bilen var mı?

 
gitme bence, böbrekle kalsa yine iyi. illa gideceğim diyorsan totona tencere bağla bence. kan almasınlar sonra. kol saati kazandınız diyenlere de inanıyorsun sen di mi :(

sonuc : devremülk satacaklar
  • feodal moruk  (07.02.13 14:56:24 ~ 14:59:59) 
eski bir gazeteye böbreklerini sarıp git hacı. orda açtırmakla uğraşma


  • tchuck  (07.02.13 14:56:45) 
Böbrek.avi..

Şaka bir yana böyle çağırıyorlar sonra kafanı boyayıp devre mülke giriş yapmanı sağlıyorlar. Bildiğin dolandırma aslında. Salla gitme.
  • Vicy89  (07.02.13 14:56:56) 
Çok anket dolduran biri misiniz? Veya doldurduğunuz anketleri hatırlıyor musunuz? Onlara bu anketin ne ile ilgili olduğunu ne zaman yapıldığını sordunuz mu?


  • deliberte  (07.02.13 14:57:34) 
hiç uğraşma hacı böbrekleri direkt kargoya ver.


  • sifirin altinda  (07.02.13 15:01:23) 
yüzde 90 dolandırıcılıktır.

gizli no'dan tekrar ara. az önce beni aramışsınız. telefonum kapalıydı diye zarf at. gene aynı çeşme otelinden bahsederse otelin adını. gönderen şirketi, kampanyayı vs..sor. eğer bilgi vermekten kaçınırsa kolpadır.
  • dokunmakalbime  (07.02.13 15:01:35) 
Bu çok sık yapılan bişi aslında sana gittiğn yerden bi devremülk satmaya çalışacaklar o kadar. Tatil süresince bazı toplantılara girmen ve gezilere katılman gerekiyor.


  • thefin  (07.02.13 15:03:04) 
devremülk satmaya çalışacaklar. almayınca da kovar gibi gönderecekler.


  • el magico  (07.02.13 15:09:35) 
böbrek değil ama devremülk veya tatil satmaya çalışacaklar. ancak dikkat edin inanılmaz pazarlama taktikleri uyguluyorlar ne olduğunu anlamadan imzalayabilirsiniz bir çok belgeyi.


  • ground  (07.02.13 15:13:09) 
önden arkadaşını yolla ona bir şey olmazsa git. baktın içeri girdi çıkamıyor hemen topuk.


  • isildur  (07.02.13 15:33:03) 
devremülk pazarlamacısı bunlar. son günlerde bu tekniği kullanıyorlar. sen git yemek ye gel


  • principia  (07.02.13 15:52:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.