[]

doktordan sonra (makat bölgesindeki şişlik)

doktora gitmeden önce size danışmıştım, (git: 478890) daha sonra göztepe'deki araştırma hastanesine gittim. doktorun yardımcısı bi kız vardı o baktı elledi falan. sonra;

- tamam bi şeyiniz yok yağ bezesi o.
+ yahu orada da yağ bezesi olur mu? sıkıntı çıkarır mı?
- yok gayet normal, ara ara şişip tekrar iner o. rahatsız olursanız aldırabilirsiniz ama sonra tekrardan çıkabilir.

diyip ayrıldım. daha sonra gerçekten indi bi ay falan unuttum ben bunu. sonra bi dönem şişti şişti cidden tekrar rahatsız etmeye başlamıştı ki tuvaletten sonra tuvalet kağıdında çok ufak bi kan gördüm (hani böyle ufak bi sivilcenizi patlatırsınız ya, öyle bi şey.) bunu bi akşam yaşadım ve sonra indi. o günden beridir de bi sıkıntım yok.

ama tabi içime kurt düştü, kan neticede yağ değil bi şey değil. doktorun asistanı olan o kız yanılmış olabilir mi? yağ bezesi değil de kılcal damarlarda bi sıkıntı vardır ve onlardan şişmiştir falan.

tekrar doktora gitsem mi, yoksa şişmesini bekleyip öyle mi gitsem?

 
devlet hastanelerinde uzman doktor kalmadı ki hepsi asistan ve çoğu baştan sağma iş yapıyor. oraların ilaç yazdırmak dışında işlevi kalmadığını düşünüyorum. bence özel'e gidip adam akıllı tetkik yaptır.


  • dokunmakalbime  (07.02.13 09:38:46) 
basur'dan korktum ama o değil moruk. kıl dönmesi de değil. neyse, ben gidip bi görüneyim doğru diyosunuz.


  • p shadow  (07.02.13 09:46:48) 
neden basur olmasın?


  • i am what i am given  (07.02.13 21:07:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.