[]

jailbreak yaptım iphone açılmıyor.

arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var. iphone 5'i 6.1'e yükseltip jb yaptım ancak wifi'dan yükselttim. bugün öğleden sonra 1 kere kapattım ancak 3. denememde açıldı. hard reset yaptım 2 kez. şu anda ise hard reset işe yaramıyor. defalarca denedim. itunes'dan restore yapmaya çalıştım ama hata veriyor. telefonda sadece elma logosu görünüyor. ne yapabilirim?




 
kurtardım. yardımlarınız için teşekkürler. belki benim durumuma düşen olur diye buraya bi link vereyim de bi katkım olsun.
www.iphoneturkey.biz

  • yardiranadamm  (06.02.13 23:33:27) 
6.1 ipsw'sini internetten indirin öncelikle. sonra telefonu bilgisayara bağlayın. sonrasında telefonu dfu moda alın. kısaca anlatıyım nasıl yapılacağını anlamazsanız google'dan ve youtube'dan yardıma alabilirsiniz. bilgisayara baglıyken kapatma tusuna basın 5sn kadar elinizi cekmeden home tusuna da basın telefon kapandıktan elma gittikten sonra 3-4 sn kadar bekleyip elinizi power tusundan cekin home tusunda kalsın. sonra bilgisayar uyarı verecek ve telefonu tanıyacak. sonra itunes'a gidin. restore butonu olacak. klavyeden shift tusuna basarak restore butonuna basın (shift + restore) yazılımı göstermenizi isteyecek indirdiğiniz ipsw dosyasını gösterin. restore baslayacak sonrasında. büyük ihtimalle de telefonunuz düzelmiş olacaktır. anlamadığınız veya takıldığınız (ipsw'yi bulamama, dfu moda alamama) yer olursa yine burdan sorabilirsiniz.

edit: geç kalmışım :)
  • cause  (06.02.13 23:34:35 ~ 23:35:01) 
Yine de teşekkürler :) Başkalarının da ihtiyacı olabilir. O nedenle bu bilgilerin burada kalmasının faydası olacaktır.


  • yardiranadamm  (07.02.13 09:48:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.