[]

CASPER Laptop Alınır mı?

www.casperturk.com

beyler bilgisayar nasıl? alınır mı sizce?


 
üstad bana burdan her sorana casper alma ıyk casper alma diyordum. fakat ansızın hayatıma dahil olan onlarca casper'ı inceleyince fark ettim ki bu elemanların hakikaten güzel aletleri de var. şimdi burada "ıyk casper mı" cılar çıkacak, ben de öyleydim ama döndüm. git gör tut, az kullan. kaliteli duruyorsa al.


  • elalemin derdi  (06.02.13 21:35:00) 
casper imajını düzeltmek için hem kaliteli hem de fiyatı diğerlerine nazaran ucuz notebook'lar satıyor. ben çok uzun süredir piyasa araştırması yapıyorum. bence piyasadaki en iyi notebook bu-bu fiyata-. görmediğim, bilmediğim bir nokta vardır diye buraya yazdım.


  • chess.is.my.life  (06.02.13 21:44:38 ~ 21:45:23) 
Bir dolu marka kullandım. Sorun çıkartmayanını görmedim. Casper garanti konusunda iyi onu diyebilirim. Git modeli bir teknoloji mağazasında kullan. Isınıyo mu bak. Ilığın biraz üzerindeyse sıcaklık uzaklaş. Sadece kasanın üzerine değil altına da bak. Elini fan çıkışına tut. Fan makine boşta olmasına rağmen sürekli çalışıyorsa gene uzaklaş. Biraz şans işi bu. Casper'ın inanılmaz serin bir kasasını da kullandım cayır cayır yanan kasasını da. Eğer kasadan memnun kalırsan alınabilir.


  • onexey  (06.02.13 21:57:16 ~ 21:57:46) 
evlerden ırak.. sakına sakın!!!


  • bilmemkacincinick  (06.02.13 22:09:23) 
bence linkteki urun en azindan full hd olmaliydi.


  • lorenzen  (06.02.13 22:31:14) 
ben de iki buçuk senedir casper nirvana kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım. herkes kötülüyor ama arada iyi modeller denk geliyor heralde.


  • xenophobe  (06.02.13 23:39:26) 
aldıgımdan beri 4 kez ekran sebebiyle servise gönderdim. Bence alma!


  • symmy  (07.02.13 10:23:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.