[]

MEB de yurtdışına gitmek hangi yollarla mümkündür?

meb'de öğretmenim, gezmek için veya görevlendirme olarak meb desteğiyle yurtdışına nasıl giderim?




 
yurtdisinda meb destekli turk okullari var,ogrenciler hem kendi okullarina devam ederken hem de bu okullara haftada birkac saat gelip ilkokul diplomasi alabiliyorlar,oralarda Türkiye'den gelen ogretmenler gorev aliyor ama basvurular nasil oluyor bilmiyorum.

edit:fetullah gulen'in okullarindan soz etmiyorum yalniz,karisiklik olmasin turk okulu deyince.
  • fraise  (06.02.13 21:34:34) 
teşekkür ederim, hangi ülkeler var acaba? ya da hangi ülkede yaşam daha rahat ve kolaydır ki?


  • hlyakk  (06.02.13 21:38:16) 
Genelde avrupa ulkelerinin cogunda var diye biliyorum ben.Isvicre,Almanya,Fransa,Hollanda ve Belcika'da olduguna eminim.Onu biraz arastirmak gerekiyor tabii.


  • fraise  (06.02.13 21:40:18) 
kısa süreli gidişler var mı ki...


  • hlyakk  (06.02.13 21:42:21) 
tüm masrafları meb tarafından karşılanmak suretiyle comenius projesi var. sağlam bir proje ile avrupa ülkelerine rahatlıkla yaklaşık bir hafta süre ile gidebilirsin. bir arkadaşım ekolü olacak ama ilk etapta romanya'ya gitmişlerdi. italya'dan da proje kapsamında bir heyet okullarını ziyarete gelmişti.

özetle eğer projen kabul edilirse dertsiz tasasız yurt dışı gezisi, kağıt üzer,nde eğitim amaçlı, yapabilirsin. ua.gov.tr olamalı internet adresi de.
  • rmina  (07.02.13 00:12:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.