[]

regl olmadan bikaç gün önce hamilelilk riski

regl olmaya 2 3 gün kala,yani 26.günde ilişkiye girilirse ve prezervatif patlarsa ilişki sırasında ve spermler içeri girerse hamilelik riski var mıdır? yoksa bu dönemde hamile kalmak imkansıza yakın mıdır?




 
risk var.


  • heidegger  (06.02.13 19:10:54) 
Allah analı babalı büyütsün :)


  • piotr  (06.02.13 19:13:12) 
risk her zaman vardır. sadece bazı dönemlerde daha yüksek bazı dönemlerde daha düşüktür. prezervatif patlamış, spermler içeri girmiş, "risk var mı?" diye soruyorsun.. afedersin ama daha ne olmalıydı? kaldı ki tam anlamıyla cinsel birleşme yaşanmasa da, sürtünme yoluyla bile hamile kalınabilir. spermler o kadar canavar; vajina, spermleri o kadar güzel himaye eden bir muhittir, organdır.


  • bilmemkacincinick  (06.02.13 19:16:47 ~ 19:19:40) 
eger regl dongunuz duzenliyse ve ortalama 25-30 günde bir regl oluyorsanız, risk varsa bile çok çok düşük diyebiliyorum ben.

yumurta oluştuktan 14 gün sonra regl oluyorsunuz. hamile kalınabilecek dönem yumurta oluşmadan önceki 3-5 gün (sperm ölmeden 3 gün kadar vücutta bekleyebiliyor) ve yumurta oluştuktan sonraki 3-5 gün. dolayısıyla eğer regl döngünüz düzenliyse yaklasık 12 gün önce yumurtanın oluşmuş olması gerekiyor ve artık vücuttan atılmak üzere, hamileliğe yol açmaz.

not: kadın doğum uzmanı değilim. en iyisini bir uzman bilir.
  • kipirti  (06.02.13 19:20:31 ~ 19:27:15) 
Bu dönemde hamile kalmanız imkansıza yakın gerçekten.


  • dampire  (06.02.13 19:39:45) 
kadın düzenli regl oluyorsa imkansıza yakın. +1
ancak düzensiz adet döneminde yumurtlama tarihi bilinemediği için riskli olur.

  • goldentitan  (06.02.13 19:43:13) 
Bir kondomun içerideyken patlama (?) olasılığını düşünüyorum da :)... Eğer bu milyardabir geldiyse başına regl dönemine bilmemkaçgünkala olasılıklarını düşüneceğine çocuğa yelek, hırka falan başla derim ben :D Belli ki olasılıklarla pek aran yok :P


  • muhatara icermeyen tefekkur mit  (06.02.13 21:06:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.