[]

İşten ayrılıyorum ama...

İşimden 2 hafta kadar önce istifa ettim yarın da son günüm olacak. Ancak giderken insanlara özellikle patrona falan nasıl veda edeceğim, veda etmeli miyim bilemedim. Ofiste 20 kişi çalışıyor, hepsiyle tek tek konuşamam da. Nasıl yapayım, mail mi atayım önceden, pasta mı alayım bilemedim.




 
genelde tek tek dolaşıp el sıkışmak şeklinde yapılır. biraz da kişisel ilişkiye bağlı tabi, ben bir pasta alayım dersen o da absürd kaçmaz.


  • arma aski  (06.02.13 15:25:43) 
bir veda maili at herkese, destekleriniz için teşekkürler vs. sonra kimseye görünmeden sıvış :)


  • feodal moruk  (06.02.13 15:26:32) 
veda maili yeterli bence.


  • bilge rusty james  (06.02.13 15:29:37) 
el sıkış eyvallah meyvallah de, üzgün bi surat ifadesi takın.


  • baldur  (06.02.13 15:30:56) 
herkesle çok samimi değilim mail atarım heralde. Patron ve yöneticimle de ayrıca bir sıkıcı vedalaşma. sosyal fobim var yeminlen ya.


  • kronik  (06.02.13 15:35:17) 
ne kadar çalıştığına bağlı.

ben 7 yıl çalıştığım yerden ayrıldım tek tek vedalaştım herkesle.
  • sifirin altinda  (06.02.13 15:37:20) 
dünyanın en aptalca işlerinden biri :)

outlook'tan idari kadroya mail at. sonra git bir de herkesin tek tek elini sık. veda et. adettendir. şık olan budur.
  • atmosphere  (06.02.13 15:37:40) 
1 senedir part time çalışıyorum. gerçekten aptalca ve yaşanıp bitmesi gereken anlardan. neyse üzerine konuşup iyice gerilmeyeyim.


  • kronik  (06.02.13 15:44:28) 
ben 3 ay calıstıgım firmada bile herkesle el sıkışarak ayrıldım. uzun süredir çalışıyorsan hem bir veda maili at, hem de tek tek vedalaş. aynı insanlarla ileride tekrar karşılaşabilirsin


  • fistikliemenems  (06.02.13 16:30:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.