[]

ailesiyle istanbulda yaşayıp

ankaraya öğrenci olarak gitmek ne kadar mantıklı ?
bu kişi ankarada neler yapabilir ?
keşke aynı durumda olan biri çıksada az muhabbet etsek :)


 
ortamını bulursa her şeyi yapar.bulamazsa mal mal takılır 4 yıl.


  • pierre bezukhov  (06.02.13 14:42:32) 
bence mantıksız.
istanbul bırakılmaz.
hem ankaraya eş üniversite puanlarının hepsi ist de de var.
  • enkolaykullaniciadi  (06.02.13 14:45:47) 
istanbulda üniversiteye uzak bir yerde oturuyorsan ve ailende eve çıkmana izin vermeyecekse öyle bir bırakılır ki.. Türkiye sadece istanbuldan ibaret değil..ortamını bul "muş" ta bile mutlu olursun.


  • pierre bezukhov  (06.02.13 14:48:31) 
öncelikle söyle söyleyeyim, üniversite sadece meslek egitimi degildir. bence üniversiteyi aileden uzak yerde okumak insana cok cok fazla sey katar.

ayrica da ankara arkadaslik iliskileri ve üniversite hayati acisindan bir numaradir.

Istanbulu cok iyi bilen, ankarada okumus bir izmirli olarak söylüyorum bunlari.
  • l i w e x  (06.02.13 14:51:41) 
ben istanbuldan kalkıp kırgızistana gittim, 6 sene orada okul okudum. sonuç? psikopat oldum. ama geçiyor zamanla. birşey olmaz. hayatta tek başına durmak gibisi yok.


  • thracian  (06.02.13 15:06:31) 
ailenle ist'te yaşayacağına, tek başına ankara'da yaşa. ankara çok canlı. hele üni'de ortam yaptıysan giderken epey üzülürsün. ankara'da üni okuyan herkes giderken buruk ayrılır.


  • atmosphere  (06.02.13 15:06:58) 
ve gariptir, çok büyük önyargılarla geçen sene ankaraya gittim, behzat ç.nin etkisinden midir nedir çok sevdim, kanım hemen ısındı. beğendim yani.


  • thracian  (06.02.13 15:13:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.