[]

Philadelphia Deneyi

gerçek olma ihtimali nedir sizce? mümkün mü böyle bir olay?
tr.wikipedia.org



 
ozelikle 1930lar'dan sonra abd'deki gelisim ve dunya genelindeki bilime olan yatirimlar insanliga cag atlatti. benzer projeler sovyetlerde de oldu. bu projeyi yapan ayni ulke, 26 yil sonra devasa bir uzay gemisiyle aya indi. mumkun olmamasi icin bir neden gormuyorum.

guc yarisinin sonucu benzer bir proje;
en.wikipedia.org
  • tdl  (06.02.13 02:41:26) 
Gerçek olma ihtimali düşük, böyle bir olay mümkün. Ama uzun uzun açıklamayacağım. Bunlar hep gizli bilgi. Bunlar son sözlerim olab...


  • insanlik icin buyuk bir adim  (06.02.13 03:01:47) 
bugünkü hayalet uçakların bile bi bakıma temeli teslanın notlarına dayanıyor. tesla abinin o yıllarda gördüğü şeyleri henüz insanlık 2013 itibarıyla bitiremedi. tdl'nin dediği gibi o yıllar her türlü efsaneyle abartılmaya müsait olmakla birlikte bilimsel yönden pek bereketliydi.


  • fosforlu cevriye  (06.02.13 03:10:29) 
gerçek olsaydı en az yüz kişinin bildiği bir sır yetmiş yıl dayanmazdı


  • 102030  (06.02.13 03:41:34) 
ben olabilirliğine inanıyorum 7 yıl önce fizik dersi ödevimdi. ne var ne yok en ince ayrıntısına kadar araştırmıştım. o zaman ile bu zaman şartları bir değil. adamlar cern i bile yaptılar bunu mu yapamıcaklar?


  • indescribable  (06.02.13 09:31:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.