[]

Kedimiz poşet ve sepetlere işiyor

1.5 yaşında erkek bir kedimiz var. Kendisi her gördüğü poşetle önce oyun oynuyor, kafasını sokup koridorda kayıyor falan en sonunda da işiyor. Aynı şekilde sepet, leğenlere de aynı şeyleri yapıyor.

Kapalı kedi tuvaleti kullanıyoruz, kumu da silika kullanıyoruz.

Neden böyle yapıyor olabilir? Kızgınlık olsa her yere yapmaz mı?

 
tuvaletindeki plastik kokusu ile özdeşleştirmiş bile olabilir. veya bi nedenle onları özellikle işaretlemeyi seviyodur. işaretleme mi çiş mi mesela? kokulu mu?


  • kediebesi  (06.02.13 00:20:59 ~ 00:42:25) 
Sürekli poşetlere, sepetlere işemesi, istemsiz şekilde yanlış yönlendirildiğine delalettir.

Bir an önce önünü almaya bakın.

büdüt: Benim köpeğim var, kedim yok ama ikisininde tuvalet eğitimi aynıdır diye düşündüm.

Tuvaletini kedi kumuna yapması gerekirken sepetlere yapıyorsa, bunu farkında olmadan siz öğretmiş olmalısınız. Kovanın içinde çiş bulmuştur falan
  • grimer  (06.02.13 00:31:25 ~ 00:37:18) 
grimer, nasıl yani?


  • april12th  (06.02.13 00:33:12) 
aynı sorun bizim oğlanda da var. Tuvaleti çok pislenmişse yapıyor ya da işte gece çıkamadığında. Bu sebeplerden değilse iz bırakıyordur.


  • oldboy  (06.02.13 00:44:06) 
Benim kedim de kısırlaştırılmadan önce kızgınlık döneminde poşetlere işiyordu. Daha doğrusu her şey ama poşetler özellikle. Yerde bırakmaya korkuyordum herhangi bir şeyi. Kısırlaştırılınca kesildi bu huy. Sizinki ondan mı bilemedim ama.


  • hope  (06.02.13 06:23:20) 
silika kumlar, kullanıldığında sararsa da kokusu kalıyordur. o sarı kısımlarda tek tek temizlenmeyeceği için, kedi yapmak istemeyebilir o kuma, doğal yani. benimkide yatağıma sıçmıştı silika kullanırken. ak kum ince kedi kumu kullanıyoruz şimdi. 10kg 15tl, 1 kediye ortalama 1 ay yetiyor. 6 kediye 4 paket kullanıyoruz 1 ayda. daha hesaplı ve daha temiz bence.


  • hasmetizm  (06.02.13 11:39:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.