[]

üniversite okurken çalışmak

hem okuyup hem de bir yerde part time çalışanlar nasıl derslere vakit ayırabiliyorlar ? zor olmuyor mu ?




 
oluyor


  • benjamin esposito  (05.02.13 23:08:16) 
önceki okulumda okurken sabah 8de evden çıkıp, gece 23.30da eve girebiliyordum. çok çok çok zordu benimki. ama mesela anadolu üniversitesinde hafta içi günde üç saat iş veriyorlar öğrenciye. verdikleri ücret de saati 8 lira (brüt)

okulundaki iş imkanlarına bak derim.
  • army14  (05.02.13 23:10:39) 
yoo olmuyor aslinda, daha bi motive ediyo.

hatta düzene de sokuyo.

zorlandikca, ulan daha iyisini yapabilirim diyosun. bazen benim gibi burn out da yasayabiliyosun ona dikkat et ama.
  • serabetan  (05.02.13 23:15:34) 
İkisinin de hakkını verebilmek, zor bir olay. Dandik ya da kolay bölümlerde gayet okunur, ya da az ders alıyosundur, not ortalamasına önem vermiyosundur vs. Mesela benim bölümümde çoğu dersin her hafta ödevi, quizi, projesi, raporu oluyordu, hoca desen sınıfın %80ini bırakıyor, çok ciddi maddi sıkıntı hariç kimsenin aklından çalışma düşüncesi bile geçmemiştir saolsunlar.


  • speedy  (05.02.13 23:54:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.