[]

Yurtdisindan gelen erkek arkadasi gezdirmece

Iyi aksamlar duyuru sakinleri; direkt olaya giriyorum, sizlere danismak istedigim bir iki mevzu var.

1) Turkiye AB ulkesi vatandaslarina kapida vize uygulamasi yapiyor sanirim. Bu esnada herhangi bir bilgi/belge ibrazi gerekiyor mu, yoksa tipine gore mi aliyorlar? Kendisini evimde agirlayacagim, nereye giden sen dedikleri zaman gosterebilecegi bi davetiye vs. cikarmak gerekiyor mu?

2) Kafamda bir plan olusturmaya calisiyorum, 11 gun vaktimiz var. Kesinlikle gidilmeli/gorulmeli dediginiz yerler nereler? Gece hayati, guzel manzara, yemek vs. alaninda tavsiyelerinizi bekliyorum. Mesela kendisi etcil bir arkadasimiz, benim bu alanda pek malumatim yok nerede yemek yesek?

Saglicakla kalin, tesekkur ederim.

Şehir: İstanbul

 
Sana mesaj attım burdan, aynı durum benim için de geçerli. Bana verilen tavsiyeleri seninle paylaşabilirim.


  • innerbliss  (05.02.13 18:02:59) 
şehir belirtmediğine göre, muhakkak kapadokya'ya gidin diyeyim. balona da binin. oradan da erciyes'e geçip kayın.


  • army14  (05.02.13 18:08:31) 
Gerekmiyor, sadece bikere su gelmisti basima, eger kisi diyelim almanya vatandasi ise ve ingiltere uzerinden turkiyeye gelemezse vize ucretini pound olarak kabul etmediler, euro istediler. bizi aradi ordan tl verdik odedi, boyle garip seyler olabiliyor.


  • lutah  (05.02.13 19:15:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.