[]

#osensin Nedir Ya?

kaç gündür twitter'da gözüme çarpıyor da bakamadım tam. şimdi de ipin ucu kaçtı. nedir bu ya? cenk erdem hep #osensin tivitleri atıyor, volvolar falan... bir şey anlamadım.

bi de biraz saçma olabilir ama, bunun abdullah gül ile herhangi bir ilgisi var mı?


 
abi v40 geliyor gümbür gümbür.


  • bir ileti paylastim  (04.02.13 22:14:15) 
3 grup ile volvo reklamı yapılıyo farklı yerlerde yola çıktı bu gruplar bunlardan birinde de cenkciğim ve erdemciğim bulunuyo öyle yani


  • bunumu demek istedin  (04.02.13 22:17:53) 
volvo, 21-23 ve 23-26 ocak'ta iki grup halinde olmak üzere; türkiye'deki çalışanların büyük çoğunluğuna (hem satış hem satış sonrası olmak üzere)bodrum'da kempinski barbaros bay'de mükemmel bir v40 tanıtım eğitimi verdi.

ilk bölümde volvo car turkey'in satış sonrası direktörü (finlandiyalıydı sanırım) de olmak üzere tüm yetkili çalışanların, ankara opera ve balesi bölümünden birinin (murat öztürk idi sanırım) de dahil olmasıyla, çeşitli tv programları şeklinde idi.

kocaman stüdyo hazırlamışlar. sağda solda kocaman ledli ekranlardan görüntüler de veriliyordu. eğitime gelen bizler de seyirci olarak oturup izledik.


"murat öztürk ile sabah sabah" (direktör konuk oldu, volvo türkiye hakkında oknuşuldu)

"serdar ile kubilay'ın garajı" (v40'ı diğer benzer segment araçlarıyla kıyasladılar)

"kim milyoner olmak ister" (verilen eğitimden sorulardan oluşuyordu. resmen cevap verilen zımbırtılar da koyulmuştu ve bizler de sorulara cevap verdik. en çabuk cevap veren yarışmaya çıktı. volvo v40 eğitimiyle ilgili sorulan üç soruya doğru cevap veren kişi hediyeler kazandı. bu arada telefon jokerleri kullanıldı, stüdyo içinden volvo yetkilileri çeşitli karakterler şeklinde bağlandılar. çok eğlenceli ve keyifliydi)

"spor saati" (yine volvo'nun yetkilileri futbol federasyonu şeklinde çıkıp, bayileri de futbol takımları olarak ele alıp, ligin gidişatını vs vs konuştular, anlattılar. inanılmaz eğlenceliydi)

ikinci bölümde, bilinen sınıf eğitimi vardı.

üçüncü ve en merakla beklenen bölümde ise; volvo v40'ın sürüş deneyimi veeeee c segmentinde rakip firmaların (audi a3, mercedes a serisi, bmw 1 serisi) araçlarıyla test sürüşleri vardı. v40'da sunulan her yeni özelliğin sürüş testiyle denenmesi istendi.

ben acemi bir sürücü olarak testlerin hepsinde yolcu olarak bulundum. fakat çok kafaya takmıştım, v40'ı da 150 m kadar sürdüm yanımda çok iyi bir teknisyenimiz eşliğinde.

eğitimde; bu organizasyonlardan da bahsedilmişti. üç gruptan ve rotadan. sonrasındaki sokak partilerinden falan.

yani; soruda sorulan "#osensin" olayı, volvo'nun v40 tanıtım ve pazarlama organizasyonlarının bir parçası.


ben bunları daha detaylı olarak toparlayıp sözlüğe yazmayı düşünüyordum, şimdi hevesim geçti gibi oldu..

yalnız v40 manyak bir şey arkadaşlar.. gereken ilgiyi görmezse bunun tek sebebinin yetersiz tanıtım ve pazarlama olduğunu düşüneceğim..
  • holy diver  (05.02.13 09:48:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.