[]

Sakalı tersten alma - Askerlik ilişkisi

evet pek sevgili ekşi duyuru'cular sorularım bitmiyor, ardı arkası kesilmiyor.
sakalı tersten alma kıl dönmesi yapar mı? var mı böyle gördüğünüz bir vaka? ekşi sözlük'te arattığımda, münferit bir entry'ye rastladım. ancak tecrübeye dayanmadığını düşündüğüm için burada da soruyorum.

askere gidebilirim bu yaz, sakalım da biraz gür malesef, ne tesadüftür ki cildim de hassas her gün traş olamıyorum. kıl dönmesi olmayacaksa tersten alıp en azından bir gün cildimi dinlendireyim diyorum.

bonus: eğer kıl dönmesi olacaksa askerde her gün traş olmak rahatsız ediyor beni desem g7'yi narin popoma sokarlar mı? dipnot: erbaş yapmam diye düşünüyorum o kadar okuduk, bir katkısı olur mu?

edit:g7 değil g3'müş. olsun o da acıtır.

 
lise yıllarımda takır takır tersten alıyordum gürlükten dolayı, üniversite'de yurtta biri dedi o gün bugündür sadece sevdicekle buluşurken tersten alıyorum bayramlarda bile tersten almıyorum o kadar yani.
benim tedirginlik cilt güzelliği değil de kanıyor, sivilce yapıyor cildim üst üste iki gün traş olunca, tahriş oluyor krem falan da bana mısın demiyor.

bundan sonra tersten traşa devam o zaman.
  • abtash  (17.01.09 14:59:28) 
kendimi bildim bileli tersten alırım sakalı. hiç bişey olmadı. askerlik boyunca da iki günde bir yeterli geldi. bi kere üçü denedim, içtimadan sonra teğmen "sen bi kal" dedi.
gerisinden size ne lan?!

  • domine deyus  (17.01.09 15:06:45) 
eğer herhangi bir cilt rahatsızlığından dolayı raporun yoksa askerde her gün traş olmak zorundasın. merak etme, kısa sürede cilt bile anlıyo askerde olduğunu, hizaya geliyo. ayrıca her gün olduğun için, sakal nispeten kısa olduğundan o derece tahriş olmuyo cilt.


  • hevipeyra  (17.01.09 16:29:57) 
ilk kez tersten alacaksan bi sure batma olaiblir sonra alısırsın.


  • bryan fury  (17.01.09 18:02:04) 
adam açıklamış..

www.uzmantv.com
  • evandro  (17.01.09 18:25:41) 
anlamadim ben ya. nasil tersten aliyorsunuz abi? hani boyun kismini tersten almak tamam da; yanaklari, biyigi falan da mi tersten aliyorsunuz?


  • ne nicki be  (17.01.09 18:28:05) 
ben sakalı tersten alınca çok fena bir yanma hissi oluyor. bi de kaymak gibi oluyor surat, iş yerinde ya da askeriyede zorunlu olmadığı sürece sakalı tersten almanın hiç bir manası yok.


  • godless killing machine  (17.01.09 19:24:38) 
ruh hastası bir birliğe ve daha da kötüsü ruh hastası bir adama düşebilirsin kardeş hazırlıklı olmak lazım. traş olduktan sonra pamuğu ters yönden suratına sür. yüzünde pamuk kalıyorsa askeriye şartlarına göre olmamış demektir o traş. teslim olmadan 1 ay önce tersten almaya başlarsan sakallarını alışır cildin aklında olsun.


  • atrin  (17.01.09 19:29:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.