[]

Yağ bezesi durduğu yerde bir zarar verir mi

öncelikle şuradaki tespitte emeği geçenlere teşekkürler(git: 55066)
ben ameliyat istemiyorum arkadaş yağ bezesi yerinde kalsın bana zararı yok desem içimde patlar mı(cidden patlar mı, oynamicam onunla söz) mutlu mesut yaşasak yanına arkadaş edinir mi, büyür gelişir zarar verir mi?
son olarak lazerle ameliyatı yok mudur bunun kansız falan?
not: sözlük dışında aramaya üşendim.

ekşi'de arama sonrası okunan entry üzerine özel not: siktir et bişi olmaz diyen doktora selam ederim. benimki dıştan bir şey fark ettirmiyor anca dokununca hissediyorum. yağ bezesi di mi taraklara gelmeyelim.

 
gözümün tam altında ten renginde başlarda farkedilmeyen bir tane vardı bende de. daha sonra 3-4 ay içinde büyüyürek farkedilir bi hale geldi. sonunda aldırmaya karar verdiğimde doktor beklediğim için azarladı, gözün altında olduğunda çalışması zordu tabi, sonunda o şeyden kurtulduğumda bi haftada kapanan yara neredeyse hiç iz bırakmadı. kurtul derim o şeyden.


  • ray simenov  (17.01.09 14:50:42) 
bunun da iki türlüsü var demek, sike sike doktor yolu göründü bize.

@want2die
evet, entry senindi. başlıkta ismini vererek reklam yapmak istemedim, notu yazmamdaki sebep cevap vermendi ve amacıma ulaştım. en son böbrek taşı için gittiğimde testislere vurmuştu acısı doktor biraz okşadı sonra iğne yaptı geçti (bildiğin iğne). okşanmaktan hoşlanıyo tenim demek.
  • abtash  (17.01.09 14:55:34) 
doktorlar bu tip şeylere ultrasonla bakıp içerideki boyutu, yağ mıdır, değil midir, her bir şeyi görüyorlar bildiğim kadarıyla. sonrasında kararınızı verirsiniz.


  • mermaid  (17.01.09 22:55:32) 
eğer lipomsa (bkz: lipom) benim omzumda vardı bi tane. ultrasonla bakıldıktan sonra estetik cerrah liposuctionla aldı yarım saatte. lokal anestezi yapmıştı, pek bir ağrı sızı olmadı. ama tekrar çıkıyor şimdi aynı yerde, bünyem meyilli sanırım. bir de vücuda bir zararı yokmuş durmasının öyle demişti (benimki omuzda olduğu için kötü gözüküyodu çok).


  • my last duchess  (18.01.09 00:41:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.