[]

gönlüme göre bi klavye arıyorum ;)

öncelikle şu entry'nin okunmasında fayda var. sozluk.sourtimes.org
o gün aldığım klavyeyi çok sevmiştim ama anakartımda ps2 olmadığını farkettim bunun için adaptör aldım ama bazı tuşlar çalışmıyor.. herneyse şimdi aradığım klavye usb olmak zorunda multimedia olmak zorunda ve imkansızı istiyorum biliyorum ama f klavye olması lazım ;) q olduğu zaman f e çevirince bazı tuşları görmüyor dingil.



 
buyrun bunlar nasıl?

www.google.com.tr
  • rodeocu  (17.01.09 12:13:22) 
img207.imageshack.us

şöyle bir şey bulabildim büyük resmi yok kendim yükledim arşivden de:)
özellikleri
marka-inca
multimedya
f
usb
fiyat 10$+kdv
  • abtash  (17.01.09 12:13:37) 
benim klavyemi tarif etmişsiniz.

www.a4tech.com

a4tech in kl(s)-7mu modeli.

ayrıca sağ tarafında üstte usb girişi, sol üstte ise kulaklık ve mikrofon girişi var. 20 ytl'ye almıştım.

edit: f demişsiniz. sandım. pardon.
  • cilgin fantezilerin adami  (17.01.09 13:08:16 ~ 13:11:53) 
@rodeocu googleda aramak aklıma gelmişti ama zamanında denediğimde çıkmamıştı bişey şimdi amma f klavye var piyasada ;))
@abtash pek beğenmedim tusları çok kalın benim aradığım laptop klavyesi gibi olucak ince ;)
tesekkür ederim yardımlar için
  • neira  (17.01.09 13:09:36) 
@cilgin suan aynı klavyeyi kullanıyoruz ve ps2 klavye malesef :( yoksa tuşlar tam bana göre tek sorunu ps2 olması :( f e çevirdim klavyeyi büyüktür küçüktür tuşu basmıyor simdide o da anakartımda ps2 olmamasından kaynaklanıyo adaptörle bağlıyorum acaba a4tech e mail yazsam benim icin özel f klavye çıkarırlar mı:P


  • neira  (17.01.09 13:13:50) 
creative de bi klavye gormustum ultra slim bi sey, laptop klavyesi gibi rahattı. oyle bisey cok daha kullanıslı.


  • bryan fury  (17.01.09 13:31:06) 
f yok orda :( f klavye akımını başlatalım bi şekilde q neymiş


  • neira  (17.01.09 13:54:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.