[]

Otobüs neden gelmiyor, mantıklı bir cevap arıyorum.

İstanbul:

Sabah işe giderken, Anadolu Yakası'ndan kalkıp karşıya geçen bir otobüse biniyorum ve ineceğim yer yolumun üstünde olduğu için otobüs karşıya geçmeden otobüsten iniyorum.

İlk duraktan biniyorum ve her 10 dakikada, bazen 15 dakikada bir kalkıyor, dakika oynamıyor.

Gel gelelim işten dönerken o otobüs gelmiyor, 40 dakikayı geçiyor hatta bazen 1 saati buluyor gelmesi.

''köprüde trafiğe takılıyor'' dediğinizi duyar gibiyim. 2 saat önce Taksim'den kalkanı nerede peki bu otobüsün? 1 saat 50 dk önce kalkan nerede? 1 saat 40dk olanı? İstediği kadar trafiğe takılsın sonuçta merkezden 2 saat önce kalkanı da var bunun di mi? 10 dakikada bir kalkıyor.

Yahu neden gelmiyor bu otobüsler akşam? Ne oluyor?

 
saatlerine baktın mı ? sabah 10 dakika da bir kalkıyor olabilir ama akşama doğru yarım saatte 1 saatte bire de düşebilir.


  • feodal moruk  (04.02.13 12:08:14) 
@feodal moruk

saatlerde bir problem yok. aynı hep. aynı aralıklar.
  • rastgelebiri  (04.02.13 12:10:05) 
iett'ye şikayet etmeni öneririm. şoforler bir cinlik cevirip kaytarıyor falan olabilir. şikayet edince ilgileniyorlar. ayrıca otobusum nerede uygulaması var iett'nin siteden takip edebilirsin anlık olarak kaç otobus faal ve harita üzerinde nerede olduklarını gösteriyor. googleda arat cıkıyor otobusum nerede


  • feodal moruk  (04.02.13 12:19:45) 
akıllı telefonun varsa 3n.iett.gov.tr adresini kullanmanı tavsiye ederim otobüsün o esnada hangi durakta olduğunu görebiliyorsun. ona göre otobüsün geliyor mu yoksa gelmiyor mu görürsün.


  • flexin  (04.02.13 12:45:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.