[]

Sağlık Raporu

Ehliyet kursuna yazıldım, malum; ıstedıklerı belgelerden bırı de saglık raporu. Adam, Beşiktaş'ta Ota Tıp Merkezi'ni önerdi, onlar da 60 TL dediler.Bana yuksek geldı bu fıyat. Bırkac yerı aradık, ne hıkmetse her yer de vermıyor bu saglık raporunu. Besıktas, Sıslı cıvarında makul fıyata nereden alabılırım bu raporu? Yoksa 60 TL verip oradan alıp bosuna arastırmıyım mı?
(Hamiş: Carsamba'ya kadar butun evrakları tamamlamam lazım, o yuzden acıl, her yerı arıyıp fıyat alma ve pek uzaga gıtme luksum yok maalesef)



 
araştırın bence ben 15 ytlye aldım geçen eylülde ankara'dan


  • gene mi gene  (17.01.09 12:01:30 ~ 12:01:49) 
birkaç yere daha bakmakta fayda var. sonuçta sürücü kursu anlaşmalı yere gönderip 3 5 kuruş da oradan kazanmak istiyor olabilir.


  • tai  (17.01.09 12:04:18) 
devletin sağlık ocağı da vermiyor mu bu raporu ya? hem de 5 kuruş para almadan. ne menem bi şehirmiş bu istanbul.


  • emrag  (17.01.09 12:16:03) 
sağlık raporu dediği heyet raporu değilse sağlık ocağından beleş alınması lazım hakkaten


  • kurtulan adam  (17.01.09 12:26:02) 
sağlık raporu dediği heyet raporudur
Göz doktoru psikiyatr genel cerrah bir de bir doktor daha bakıyor galiba
tabiki hepsi
- geç geç geç
- ellerini uzat bakiym titriyormu,
tmm bişey yok sağlamsın tadında
  • demlikposet  (17.01.09 12:56:01) 
ben kadıkoyden bi yerden 20 tl ye almıstım. cok ucuza olan yerler var. rıhtımın orda bi yerdeydı de ısmını unuttum.


  • bryan fury  (17.01.09 13:31:44) 
şimdi durum şudur:sağlık raporu 2ye ayrılır

1-sağlık kurulu raporu(heyet raporu)
2-sağlık raporu

1.si 130 ytl falan devlet hastanelerinde,2.si sağllık ocaklarında beeş olması lazım.sen sor bakalım bunlardan hangisi lazım
  • kurtulan adam  (17.01.09 13:32:51) 
dun de konustum kurstakı adamla, itenılen heyet raporu galıba cunku saglık ocaklarından alamazsın dedı. Devlet hastanlerı de pahalıymıs bayagı, en mantıklısı su Besıktas'takı yere 60 Tl verıp almak galıba.


  • think martini  (18.01.09 16:20:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.