[]

Chrome boş tablar

Son zamanlarda sık sık şöyle oluyor: birkaç tab birden açıkken yeni bir tabda herhangi bir site daha açmak istediğimde tüm tablar beyaz ya da açık mavi ya da herhangi bir tabın görüntüsü haline gelip chrome çöküyor.
İnternette benzer sorunlar için önerilenleri yaptım ama işe yaramadı.
Bu sorunla karşılaşıp çözen varsa paylaşabilir mi lütfennnnnn ya da herhangi bir önerisi olan çünkü başka bir tarayıcı kullanmak hiç istemiyorum.

Denediklerim:
extensionlarıyla beraber tamamen kaldırıp kalıntılarını temizleyip tekrar kurmak, bunu birkaç kez denedim. chrome://flags/ de etkinleştirilmiş bir şey olup olmadığına bakmak. donanımların sürücülerini güncellemek. chrome kısayolundaki özelliklerden windows versiyonunu seçmek hatırladıklarım.

Teşekkür ederim.

 
C:\Users\KULLANICI ADIN\AppData\Local\Google\Chrome\User Data

1. bunları kopyalayıp. google'u yeni yüklediğin aynı yola kopyalayıp chromu aç. aynı hatayı verecek mi?
2. vermediyse kendi pc'inden google hesabı açıp. herşeyi ayarlar kısmından bu hesaba sync edip. başka pc'den aynı hesapla giriş yapıp oraya da sync et. bakalım aynı hatayı verecek mi?

eğer 1. ise : yukarıdaki dosya yolundaki şeyleri silip sıfırdan yükleme yap.
eğer 2. ise : google dashboard'a gidip herşeyi sileceksin. yada yeni bir google hesabı ona sync edicen

eğer bunlarla alakası yoksa pc'ine virüs bulaşmıştır. chrome ile alakası yktur.
  • dokunmakalbime  (04.02.13 09:05:45 ~ 09:09:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.