[]

rüzgar santralleri

cnnturk yeşil doğa da adam az önce "kimse bu santrallerin etrafında oturmak istemez." dedi. niye lan? param olsa evimde kullanırım o derece sempatik geliyo bana o pervaneler.

ayrıca termik santral yapılana kadar bunlardan 100'er 100'er dikseler olmuyo mu? az mı elektrik üretiyo bu? ne zararı var bide?


 
  • kediebesi  (04.02.13 02:00:07) 
Ruzgardan gelen verim, termige gore dusuk. Turkiye'de maalesef ruzgar yok. Bunu bizzat res sahipleriyle konusarak teyit ettim. Adamlar; "izmir diyorlar ama orda da ruzgar iyi degil. Bir tek canakkale var" dediler.

Zarari yok. ROI dusuk.

Bir de turbin kanatlari epey ses yapiyor.
  • atmosphere  (04.02.13 02:02:01 ~ 02:04:25) 
etrafında oturmak istenilmemesinin nedeni ses olailir ama onların kurulduğu yerlerde evinin dibi değil sonuçta rüzgar alan yerler bide türkiye de rüzgar yok falan değil 2 boğazı olan bi yerdeyiz ve rüzgar alma bakımından bizden çok aşagıda olan ülkeler de bile kullanılıyor artık ama adamlar nükleer enerji derdinde kim takar rüzgarı güneşi.


  • bunumu demek istedin  (04.02.13 02:18:20) 
gölgeleme etsikisin psikolojik sorunlara yol açtığı iddiası vardır bir de.


  • Ufuk  (04.02.13 02:36:10) 
Bizzat santrallerde bulundum bir yamuğunu görmedim.


  • bacardi cola  (04.02.13 07:05:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.