[]

Dalin şampuan

Dalin şampuan kullanan var mı ?
Duyduguma göre saçları yumuşacık yapıyormuş.Bi yetişkinin kullanması doğru mudur ki acaba.



 
ben birkaç ay kullanmıştım. yumuşacıktan ziyade kuru yapıyor, taranması daha zor oluyor. ya da benim saçıma yaramadı bilmiyorum. uçlarını çok kuruttu ama diplerin yağlanması azalmıştı, o açıdan iyiydi.


  • letheavendangered  (04.02.13 01:30:10) 
dalin yumuşak yapıyor,doğrudur. ben de kullandım bir dönem gayet memnun giderken kuruluk yapmaya başladı bende de.


  • bir ileti paylastim  (04.02.13 01:32:05) 
Yumuşacık mı? Ben bir kere yokluktan denemiştim, o gün boyunca Johnny Bravo gibi gezdim. Dalin gibilerin olayı göz yakmamak üzerine kuruludur, bir de nazik nazik yıkar, yoksa yetişkin saçı yağ ister ama Dalin onu illâ ki kurutur.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (04.02.13 01:41:19) 
yumuşak-kuru o saça göre değişir ama dalin bebek şampuanı olduğu için sizin saçınızı temilzemez, içeriği ona göre.


  • april12th  (04.02.13 01:45:52) 
dalin ya da diğer bebek şampuanları normal şampuanlara göre yağı daha zor temizler.


  • merena  (04.02.13 07:21:30) 
bebeklerin saçı neredeyse tamamen aynıdır, yani kuru-yağlı-kırık falan değildir. o yüzden bebek şampuanları her ne kadar daha katkısız olarak görülseler de yetişkin insan saçını yeterince temizlemez-nemlendirmez.


  • whoosie  (04.02.13 07:37:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.