[]

Ekşi Sözlük Kan Mı Kaybediyor/Toplu Af

Twitter, Facebook... ve tonla sosyal paylaşım sitesi eksisozluk'u nasıl etkiledi? Hit sayıları, sayfada geçen süre vs. tarzı istatistikleri merak ediyorum. Bir de daha önce her ne sebeple olursa olsun uçurulan yazarlara af getirilip tekrar yazar olmaları sağlanamaz mı nasıl öneri?




 
kötü öneri. yazar olmak için bekleyen yüz binler varken, kötü yazar olduğu önceden kanıtlanmış, sözlükte atılmış olan insanların tekrar geri alınması saçma.


  • roket adam  (03.02.13 23:07:31) 
ekşi sözlük neden hit kaybetsin ki? hatta tersine buradan paylaşılan entrilerle tanınırlığı artıyor.


  • illuminatinin basindaki adam  (03.02.13 23:10:24) 
kötü öneri. ekşi sözlüğün kapısında zaten binlerce yazar adayı var. önce onlara, taze kanlara şans tanınır. onlar tükenirse ve adam kıtlığı çekilirse eskiler çağırılır.. ama bu da pek sağlıklı bir fikir değil.


  • bilmemkacincinick  (03.02.13 23:10:53) 
af kadar saçma bir olay yok. ya en başında hiç yaptırım uygulamayacaksın ya da af uygulamayacaksın. adam mı oynatıyosunuz bi iler bi geri. onca trol, densiz, liseli, aptal herif bi anda geri mi gelsin? peki bu kadar adamın yaptığı ne olacak? ölüm kalım meselesi mi yaw denilebilir ama bir düzen sağlanılmaya çalışılıyorsa kurunun yanında yaşın da yanması kaçınılmazdır.


  • sttc  (03.02.13 23:17:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.