[]

sizce bu olayda kim haklı?

bugün bi değişiklik yapıp starbucks'a gideyim dedim. karşılıklı olan masalardan birine oturdum. sonra telefondan nete girip bişeyler okuyordum. 2 dk sonra içerisi tıklım tıklım olduğu için iskandinav olduğunu düşündüğüm sarışın bir turist geldi hiç birşey demeden sandalyeyi gösterdi. oturmak için. oturabilirsin baabında kafayı eğdim. sonra tekrar telefona daldım. kafayı kaldırıp masaya bakınca bir hışımla, o indir lan o ayağı diyip elemanın bacağını aşağı doğru itekledim. bişeyler dedi ayağa kalkıp gitti. tabi etraftakiler bana uzun uzun baktı. tamam tepkim fevri olabilirdi. ama oradakilerin bana maganda gibi bakması sinirimi bozdu. masalar ayrıa olsa anlıycam ama masanın yarısı bana ait.




 
sen haklısın.


  • thracian  (03.02.13 16:50:25) 
sen haksızsın diyorum ve artırıyorum


  • findikkiran  (03.02.13 16:54:06) 
haksızsın net


  • basond  (03.02.13 16:57:11) 
vay babanın kemiğine. demek o haklı ha? anladım ki ben pis bir varoşum ve bir daha alanımı ihlal etmemeliyim.


  • dokunmakalbime  (03.02.13 17:00:13) 
yaptıgı saygısızlık. hadi tek başına otursa tamam da seninle birlikte paylaştığı masada bi garip olmuş. Senin de kibarca uyarman yeterliydi, bizim türkler gibi "sttr lan sana ne" demezdi bence.


  • oldboy  (03.02.13 17:07:33) 
ama sen gercekten magandasın :) kızkacıransın hatta ahahaha :)


  • findikkiran  (03.02.13 17:21:16) 
turist haklı, bildiğin magandalık yapmışsın.


  • koyukalem  (03.02.13 17:25:10) 
az bile yapmışsın, ben olsam bacağından yakalar sırt üstü yere yapıştırırdım.


  • eyyorlamam bu gadar  (03.02.13 17:27:57) 
iteklemeden uyarsaydın daha iyi olurmuş,bu durumda haksızsın.


  • bunumu demek istedin  (03.02.13 17:32:22) 
Cok iyi yapmissin. gordugun uzere asagilik kompleksimiz var ve adamlarin gotlerimizi sikmesine bile ses cikarmamamiz gerekiyor ama yine de karsidakinin yaptigina gore bir tepki vermissin. Ulan iyice got oglani olduk ha, gitsin bir kendi ulkesinde yapsin bakalim o hareketi


  • Mikail bey  (03.02.13 17:36:14) 
haklısın, ama o piçte buna yapmasına izin verecek bi izlenim bırakmışsın. mesela masada kahven falan olsaydı, elini kolunu falan dayasaydın masaya veya asabi bi tipe sahip olsan kıçı yemezdi diye düşünüyorum. cesaretlenmiş it oğlu it. ama iyi yapmışsın.


  • Gucci  (03.02.13 17:38:19) 
sen haklısın. bıktım lan haksız insanların haklıymış gibi tavır almalarından. ne demek masaya ayak uzatmak. benim masam olmasa bile kızardım. piç kurusu götlek turist, insanlar oralara ellerini kollarını dayıyorlar. yeter lan. az bile yapmışsın. sırf sarışın mavi gözlü batılı diye haklı çıkmaya alışmış tabi piç.


  • Elena  (03.02.13 18:12:11 ~ 18:12:51) 
over reaction


  • vazovski  (03.02.13 18:55:23) 
haklısın, insan olsaymış.


  • heyamo  (03.02.13 19:16:23) 
hareketi yapan bizim vatandaşlardan biri olsaydı yine aynı şeyi mi yapardın? bu öylesine bir soru. önce güzelce söyleyebilirdin. bizde ayak uzatma çok nahoş bir hareket, hem aşağılama çağrışımı var hem de yemek yenen içilen yere saygısızlık manası var, ama adamlarda öyle bir tabu yok. ayağı gösterip "please" diyebilirdin ve bundan hiç hoşlanmadığını gösterebilirdin. geldiği ülkenin kültürüne uygun davranmayı öğrenirdi. şu anda da öğrenmemiş sayılmaz ama yanında başka şeyler de öğrendi kültürümüz hakkında.


  • min el garaib  (04.02.13 11:15:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.