[]

şarap ve bira karıştırılıp içilebilir mi?

daha önce yapmıştım. tam hatırlamıyorum ama tadı iyi gibiydi. sizce böyle yaparsak şarap mındar olur mu?




 
o nasıl bir iğrençlik öyle?


  • atmosphere  (02.02.13 22:39:47) 
valla benim nescafenin içine kırmızı şarap döken ve zrla içiren olmuştu berbatti. buda öle olur sanırım


  • kedigen  (02.02.13 22:40:02) 
mındar ne kelime günah olur.

günaha girme gece gece, bu gece şarap iç yarın bira iç. karıştırma.
  • cecilia  (02.02.13 22:42:50) 
illa karıştıracaksan şarapla gazozu karıştırıp, şardoz yapabilirsin.


  • koyusiyah  (02.02.13 22:54:50) 
iğrençlik miğrençlik dinleme böyle şeyleri. dinle şu tavsiyeyi ; öyle çok kaliteli olmayan 1.5 litrelik matara beyaz şarap al bi vodka bardağının %60ını şarapla doldur üzerine %20 gazoz %20 de bira koy. hem içimi güzeldir hem güzel kafa yapar. şiddetli tavsiyedir.


  • sensor1um  (02.02.13 22:55:16) 
Terbiyesizliğin önde gideni olur arkadaşım.


  • Agnahie  (02.02.13 22:55:19) 
üzerine bir saat öncesinin viskisi ve tekilası da karışıyor ve ondan öncesinde de çiğköfte yediyseniz mor kusabilirsiniz.

şarap mundar olur. tadı da anlamı da kalmaz.

tekila bomb deneyin. limon damlattığınız yarım litra biraya koca bardağın içinden yukarıdan tekilayı atın. köpürmeye başladığı an dikin ve fondipleyin.

şarap karıştırılmaz. beyaz ve kırmızıyı karıştırınca da kimisi ya kusuyor ya da fikri itici geliyor.

kaynak:bir arkadaşım, ben yapar mıyım öyle şey.
  • wiillii  (02.02.13 23:00:33) 
aşağıda güzel bi şarabım var açamıyorum dedin herkes bişeyler söyleyip açmana yardımcı oldu bu soruyu soracağını bilsek demezdik bişey,illa karıştırcam diyosan birayla gazoz karıştır ama şaraba dokunma:(


  • bunumu demek istedin  (02.02.13 23:01:06) 
@bunumu demek istedin
yok hocam şu an sade şarabımı içiyorum. ben yıllar önce böyle karıştırıp içmiştim. tadını pek hatırlamıyorum ama sanki iyiydi. ama gecenin sonu kötü bitti. ortalığı fena batırmıştık. böyle bişey var mı oluyor mu diye merak ettim sadece. içkiler konusunda çok fazla bilgim yok. o yüzden sordum.

  • arşivci  (02.02.13 23:06:07) 
şaraba yazık etmeyin.


  • carpa_diem  (02.02.13 23:15:39) 
Yeter ki iste..


  • teodosic  (03.02.13 00:47:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.