[]

Bankacilik MT programlari

Merhaba pek sayin CEO'lar,

Bu bankalarin MT programlari nasil? Sonrasinda ne gibi departmanlarda gorev aliyorlar?

Elektrik Elektronik muhendisligini bitirdim iyi bi universitede, ama 'hardcore' muhendislik yapmak istemiyorum. Suan aslinda gonlumden gecen Garanti IT Audit bolumu ama...

Yol gosterin su garibana...

 
Bankaların MT programları genel olarak genel müdürlük ve şube pazarlama kadrolarına eleman yetiştirir. Teftiş için ayrı bir süreç vardır, sınavı eğitimi farklıdır. IT Audit için öyle bir program duymadım zaten. IT müfettişleri de genellikle teftiş kadrosu içinden çıkıyor, bilgisayar bilen, yatkın elemanları oraya alıyorlar. Soracağın özel bişey varsa özelden de sorabilirsin bu arada.


  • joelskellington  (02.02.13 21:34:01) 
Audit ile Management alakasiz biraz. IT Audit olmak icin MT cok faydali olmayabilir networking disinda.


  • crown  (02.02.13 21:40:12) 
IT audit ile MT farkli zaten.


  • she was my baby  (02.02.13 22:19:40) 
büyük bankaların ki iyi gerisini salla. iş garanti ak yapı kredi. bu 4 ü.

yalnız hangi bölümde çalışacağın baştan belli olmaz .

tavsiyem proje finansman, hazine, uluslararası bankacılık,risk yönetimi , crm , alternatif dağıtım kanallları birimlerinden birini seçmen.

it genelde garanti teknoloji techsoft (iş bank) gibi ayrı şirketlerde olur.

it audit ayrı bir bölüm değil garantide müfettişlik sınavlarına girmen gerek diye biliyorum.
  • spy of soul  (02.02.13 22:34:28) 
@spy of soul,

basvuru linkleri farkli ama dedigin gibi olabilir tabi.

www.garanti.com.tr? Bilgi sistemleri denetci yardimcisi
www.garanti.com.tr? mufettis yardimcisi
  • she was my baby  (02.02.13 22:37:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.