[]

Sarai Sierra ölü bulundu.

Nereden nereye yazık oldu.

Bunun yanında her gün adı duyulmayan binlerce kadına şiddet, tecavüz taciz var.

Bence her kadın yanında biber gazı taşımalı. 5 liracık bir şey. Evet zihniyet bombok ama en azından kendinizi kollarsınız.Biber gazı gayet etkilidir. Aklınızda bulunsun.

 
Utanıyorum ve çok üzgünüm. Pippa Bacca* gibi tüm dünyaya hatta tüm evrene yayılmış namımız yetmemiş anlaşılan.
Belki Türkiyede kadına şiddet oranları dünyada da yankı bulur böylelikle.

  • jimjim  (02.02.13 20:54:27) 
üzüldüm çok, geçen gün televizyonda tanıdığı bir adamdan bahsediliyordu, sevgilisi olabilir mi acaba diye, keşke onunla kaçmış olsa diye geçirdim içimden ama değilmiş ne yazık ki, öldürmüşler.


  • pinking of you  (02.02.13 20:56:03) 
bekliyordum böyle bir şeyi.. yazık oldu.


  • bilmemkacincinick  (02.02.13 20:56:22) 
pippa bacca'dan sonra 2.defa tüm dünyaya rezil olduk.Şu an tecavüz edilip edilmediği ile ilgili bir şey söylenmese de büyük ihtimal tecavüzde etmişlerdir.

3 çocuk baskısı,genelevlerin kapatılmaya çalışılması vs. derken artık kadınlar sokakta yürüyemeyecek hale gelecekler.600 yıl önceki osmanlı imp.döneminden daha gerideyiz.
  • pierre bezukhov  (02.02.13 20:57:43) 
şimdi sözlükte yazılanları okuyorum, gerizeklaı dolmuş ortalık. bu olayda gördükleri tek nokta dışarıya rezil olduk. epe amk gerzeği bir kadın öldü, büyük ihtimal safça davrandığı birilerine güvendiği için. bu ülkedeki kadınlar belli bir saatten sonra sokakta yürüyemiyorlarsa burada bir sorun var demektir ve bu sorun yurtdışına rezil olduk mankafalığından öte birşey. olay dallanıp budaklanmadan önce kayıp ilanını facebookta gördüğümdebugünkü sonuç çıkacağını adım gibi biliyordum. çoğu kişi gibi aklıma pippa bacca gelmişti otomatikman, yabancı olduğu için sanırım. bugün pezevengin dölü erkekler yüzünden eleştirilmeden babet ayakkabı giymenin bile kural ı yazılmışken, nefret ediyorum. pippa olayı olduğunda günerce kendime gelemedim. hadi o olayı geç ne zaman bir motosikletli, kasklı birini görsem irkiliyorum, ne zaman apartman girişinde tanımadığım biri olsa asansöre girerken saldırıya uğrayan kadınlar aklıma geliyor. sierra'nın ölümü de yabancı olduğu için çoğu gerizekalı kaktüs kafalının korktuğu gibi rezil olduğumuz için değil işte tam bu sebeplerle beni bu kadar çok etkiledi. kaktüs beyinliler!


  • Elena  (02.02.13 20:58:28) 
kaç gündür takip ediyordum haberleri, gelişmeleri. umarım ölmemiştir diyodum sürekli, inanılmaz üzüldüm. 2 tane de çocuğu varmış. o çocuklara büyüdüklerinde "anneni türkiyede öldürdüler, hiçbir suçu günahı yokkken" diye anlatacaklar.. bende o iki yavrucağa ve daha nicelerine sesleniyorum; annenizi, ablanızı, kardeşinizi, sevgilinizi vs. yollamayın sakın buraya. iki dakkalık zevk uğruna, cebinde ki üç dolar uğruna, saati-kolyesi uğuruna alırlar canlarını. sizde gelmeyin kadın erkek dinlemez bunlar.
yoo öyle bakmayın, aslında bizim sokaklarımızda insanların güvenliklerini sağlayan polisler var, yok değil. ama onlarda öğrencilere, memurlara, köylülere biber gazı sıkmala, 10 yaşında ki çocukları, doğmamış bebekleri öldürmekle meşgul.

  • veeeys  (02.02.13 21:06:39) 
kaldığı yer tarlabaşında izbenin izbesi olan bir yer. türkiyeye ne için geldiği bilinmiyor. polis uyuşturucu işi üzerinde duruyordu. allah gani gani rahmet eylesin.


  • dramadi  (02.02.13 21:26:04) 
Omrunde ilk defa yurtdisina cikan,yalniz basina seyahat eden bir amerikali kadinin Turkiye'ye gelmesi ve burada kaybolmasi,amerikan ve turk istihbarat ile emniyet kuvvetlerinin daha once gorulmemis sekilde seferber olmasi ve gunler sonra olu bulunmasi.Gercekten tuhaf bir olay.


  • nicotr  (02.02.13 22:10:02) 
ben gitsem turist başıma o precious white ass imle queens e ; orda deal yapmaya kalksam , sonra dealer beni gasp etse ve öldürse .. regular bir usa citizen ı ne kadar üzülür / önemserse o kadar önemsenecek bir olay.. her gün 10'lar 100'ler insan ölüyor kayboluyor.. şakşakçılık.. ülke karalamacalık falan bunlar ölen hatun usa den gelme oldugu için mi ?? üşenmezseniz bugunkü gazetelerin 3. sayfalarına bir bakın kadına yönelik şiddetle alakalı kaç haber var?


  • zakkum  (02.02.13 22:21:03) 
Ben öylesine bir ziyaretçi olduğuna inanmıyorum açıkçası. Cüneyt Özdemir ve Alyson Neel röportajını izleyin derim netten. Kadın bir hastabakıcı, çok az maaş alıyor, fakat sadece amsterdam'da iki üç günde 10 bin dolara yakın para harcamış, sonra birkaç yer daha, istanbul'da netten tanıştığını iddia ettiği birinin yanında kalmış, sorna da kayıp vs., altında kesin bi bit yeniği var bence.


  • roket adam  (02.02.13 23:12:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.