[]

Spartacus'te konusulan ingilizce

Arkadas ne amerikan ne ingiliz aksani degil, sherlock holmes'in dizisini bilen bilir ingiliz aksaninin babasi donuyor orada anlamakta hic zorluk yasamadim, spartacuste tek bi cumleyi yakalayamiyorum altyazisiz.Siz de durum nedir?




 
Asayis berkemal...


  • crown  (02.02.13 20:30:44) 
roma'da konusulan ingilizce demek himm


  • Golgi  (02.02.13 20:35:28) 
ben de diğer dizilere oranla oldukça zorlanıyorum. bazı karakterler daha net konuşuyor ama bizim esas oğlanlar falan karıştırıyor biraz. oyuncuların tamamına yakını avustralyalı, belki o tarafların ağzı böyledir. biz hep ingiliz, amerikan dizisi/filmi/haberi izliyoruz. ondan değişik geliyor olabilir.


  • der meister  (02.02.13 20:37:30) 
E ingiliz aksanı konuştursalar hoş durur muydu? Tarzanca yapmışlar işte. Ama ben nedense Spartacus'u daha iyi anlıyorum :D


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (02.02.13 20:39:50) 
hos durmazdi tabi de ne bileyim, rome diye dizi vardi orada gayet insan gibi konusuyorlardi zerre de siritmiyordu.


  • Golgi  (02.02.13 20:44:56) 
dizi yeni zelanda'da mı, avustralya'da mı ne çekiliyor.. belki oranın aksanıdır bu?


  • bilmemkacincinick  (02.02.13 20:59:56) 
yanlış hatırlamıyorsam geçen sezonlardan birinde gaia karakteri ingiliz aksanıyla konuşuyordu.


  • rotten head  (02.02.13 21:02:14) 
peki çevirmen metin dökmen'e ne demeli, bi bok anlamıyorm zaten heriften.


  • legolas_21  (03.02.13 16:54:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.