[]

kavanoz açma taktiği

açamıyorum olum kavanozu. vuruyorum sagına soluna acılmıyor napıcam ben buna?




 
bıçakla tepesine küçük bi delik aç


  • ucan pirasa  (02.02.13 17:50:02) 
bıçağı kapağın arasından sokup havasını al.


  • kronik  (02.02.13 17:52:48) 
kapağını azıcık aralayıp hava almasını sağlayın. bunun için bir kaşığın ince sapından faydalanabilirsiniz. vakum etkisini yitirince rahatlıkla açılacaktır.


  • demcan  (02.02.13 17:53:01) 
bir kaseye sıcak su koy,
kavanozu baş aşağı suyun içine koy, 5 dk içinde kolayca açacaksın. elini yakma.

  • kayranin kedisi  (02.02.13 18:00:08) 
yöntem bir: kavanoz sıvı ile doluysa ve metal kapaksa ocağa ters koyup azıcık ısıtıp genleşmesini sağlayarak açabilirsiniz.
+kolay açılabilir
-metal kapağın altındaki lastik yanabilir, fazla ısıtırsanız başka negatif yönleri olabilir.

yöntem iki:kapağı delersiniz.
+temiz yöntemdir.
-kapaktan olursunuz.

yöntem üç:kapağın kenarı ile azıcık bıçak ucuyla zorlar ve kavanozun tırtıklarıyla kapak arasına girmeye çalışırsınız.
+yapması kolay
-camın tırnaklarını kırma ihtimaliniz ve cam parçalarının karışma ihtimali korkutucu olabilir. asla zorlamayın

yöntem dört: kavanozu kırarsınız. çok uzun süre içinde katı şeylerin kaldığı yiyecek olmayan şeyler için denenebilir.
+kolay ve acısız ve zevkli kırması
-kendinizi yaralama ihtimali
  • wiillii  (02.02.13 18:02:59) 
Yöntem basit açamadığım kapak yok :) şöyle; bir elinle kavanozu tut diğer elinle kapağın orta yerine destekli vur dene olmadı tekrarla mutlaka açılacaktır açtım.Herhangi bir aletle kapağın kenarından hava aldırmak kapağı tekrar kullanılmaz hale getirir. Elleriniz kayıyorsa bulaşık eldiveniyle giymeden dahi sıkı tutabilirsiniz.


  • sakman  (02.02.13 18:08:02 ~ 03.02.13 14:07:29) 
konserve acacagin varsa onun acacak gibi bir kismi oluyor, onunla cok rahat hava almasini saglayabilirsin. böylece bicaklarin ucu yamulmamis olur. simdiye acmissindir da bir dahakine aklinda bulunsun.


  • eick  (02.02.13 23:14:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.