[]

Duyurudaki Otel/Ev Arayışları

Zina/Fuhuş amacıyla yazıldığı aşikar bu tip duyurular hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu tip duyurular yasaklanmalı mı?




 
Asalım bence


  • ucan pirasa  (02.02.13 17:50:52) 
Kimsenin ozel hayatina karismaya hakkiniz yok sizin kaldi ki fuhus cok agir bir yorum.Buradaki duyurularin %90i 'erkek/kiz arkadasimla kalacak yer araniyor' seklinde aciliyor e bu durumda da boyle bir ithamda bulunamazsiniz.Kimin ne yaptigi bizi ilgilendirmez sonucta.


  • fraise  (02.02.13 17:51:10 ~ 17:51:54) 
anlıyorum ama erkek/kız arkadaş kavramları çok geniş, burada amaç kızarkadaş ya da ne olursa olsun gayrı meşru ilişkiler yaşamak. Madem bu size çok doğal ve meşru geliyor o zaman neden insanlar bu tür duyurular yayımlıyor? Internetten fiyatını aldıkları herhangi bir otele de gidebilirler.


  • redskull  (02.02.13 17:53:35 ~ 17:54:15) 
kendi adıma mutlaka yasaklanması gerektiğini düşünüyorum, hatta düşünme eylemide komple yasaklansa süper olur.

muhtemelen bu arkadaşlar araba ilanı hakkında veya işte atıyorum alıcağı elektronik bi cihaz hakkında duyuru açan arkadaşlarla aynı kafayı yaşıyorlar. amaç daha önce almış/kullanmış bilgisi olan arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak internetten fiyat alıp gitmek farklı bi konu bi arkadaşın çıkıp tecrübesini aktarması tavsiye etmesi farklı bi konu gibi geldi bana. veya seviştiğini duyurma merakı olabilir bilemedim
  • olurnedenolmasin  (02.02.13 17:56:11 ~ 18:01:18) 
sizin gibi düşünen insanlar yüzünden otelde tatsızlık çıkmasını istemediklerinden daha önce bu tür sorunlarla karşılaşılmamış otel isimlerini öğrenebilmek için soruyorlar.

e bir de tabii, otel pis midir, bakımsız mıdır, bunları internetten öğrenemiyorsunuz pek.

ayrıca edimin gayrımeşru olduğuna dair herhangi bir yasal düzenleme yokken ve sizin inanç, ahlak ya da dünya görüşünüze (ya da herneyinize ise) bağlı olan yargınız yüzünden neden yasaklanmalı bu sorular, onu anlayamadım.
  • demcan  (02.02.13 17:58:34) 
iyi de o arkadaslarin cogu 'bir ev bulup gidip seviselim' mantiginda degiller ki.Erkek/kiz arkadaslariyla ayri sehirlerde yasiyorlar,biri digerinin yanina gidince birkac gunlugune kalacak yer ayarlamalari gerekiyor ki oteller coguna pahali geliyor zira ogrenciler.Hem de rahat bir ortam olsun istiyorlar ve tekrar soyluyorum gayrimesru vb yakistirmalar hic hos olmuyor,kimin ne yaptigi bizi ilgilendirmez mahalledeki dedikoducu teyzelerden degiliz hicbirimiz.zaten yasalardaki zina tanimi 'evli olan kisilerin esleri disinda biriyle iliski yasamasi' seklindedir.Bu durumda kimseye zina yapiyor demeye de hakkiniz olmuyor sizin.

edit:simdi diger duyurulardaki cevaplariniza denk geldim de sanirim amaciniz trolluk yapmak.
  • fraise  (02.02.13 17:59:16 ~ 18:15:17) 
@demcan yani şimdi siz evlilik dışı ilişkilerin meşru olduğunu mu iddia ediyorsunuz? Amacım trollük değil sadece tartışmak istiyorum.

@fraise yanıtınız tatmin edici.
  • redskull  (02.02.13 18:02:10 ~ 18:05:19) 
en az muhammetin cariyeleriyle birlikteliği kadar meşru


  • zakkum  (02.02.13 18:05:42) 
tartışılacak bir şey yok, kanunda bulun maddesini evlilik dışı cinsel ilişkilerin yasal olmadığına dair, bu tartışma bitsin.

"gayrımeşru" lafı duymuşsunuz bir, kullanıp duruyorsunuz da ne tür bir zeminin üzerinden meşruiyet aradığınızı hiç belirtmiyorsunuz. eğer yasalarla yönetilen bir ülkede yaşamaktaysanız, herhangi bir edimin meşru olmadığına dair kararı nasıl verebilirsiniz başka eğer derdiniz böyle soruları yasaklamak ise?
  • demcan  (02.02.13 18:08:36) 
@demcan meşruiyet sadece yasalar nezdinde midir? Yasal olan her şey aynı zamanda meşru mudur?


  • redskull  (02.02.13 18:11:24) 
kimsenin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez. bir insan bir insana zina yapıyorsun demeden önce bir kendine baksın.


  • bayankus  (02.02.13 18:12:02) 
souya soruyla cevap verip konuyu saptırıyorsunuz. siz yasaklanmalı mı diye sordunuz bu tür sorular burada, ben de hangi zemine göre yasaklayacaksınız diye sordum. nerede arıyorsunuz meşruiyeti, onu bize bildirin, o zaman belki neden yasaklatma fikrine kapıldığınıza anlarız.

benim cevabım ise ortada dayanabileceğiniz sağlam bir zemin yokken sırf sizin gayrımeşru olarak adlandırdığınız bir edim ile ilgili soruların yasaklanmasının abes olacağı. o kadar.
  • demcan  (02.02.13 18:17:43) 
@demcan sizin anladığınız zemin kanun maddeleri. Meşruiyetin toplum nezdinde farklı tezahürleri de var. Bunu sizin bulmanızı istediğim için diyalektik yolu seçtim.


  • redskull  (02.02.13 18:22:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.