[]

media markt urun degisimi

media markt'tan 42 ekran bir led tv aldim fakat goruntu kalitesinden memnun degilim. hd filmler cok iyi ama normal kanallar kareli kareli gozukuyor.

internet sitesinde memnun kalinmayan urunlerin, 14 gun icerisinde iadesinin kabul edildigi yaziyor fakat urun degisimi hakkinda bilgi almak icin media markt musteri hizmetlerini aradigimda kurulumu yapilan televizyonlarin degisiminin kabul edilmedigini soylediler.

sizce gidip, televizyonu aldigim media markt subesiyle konussam bir sey degisir mi? ya da hic mi sansim yok? yarin tam 14 gun olucak televiyonu aldigim gunden itibaren.

 
normal kanalları neyle izliyorsun ? o da önemli. hd filmler çok iyi demişsin demek ki televizyonda sorun yok. türkiyede herkes yapıyor bunu daha 2 ay önce teyzeme laf anlatamadım bu yüzden; full hd televizyonu kabloluya bağlamış 480p bile gelmiyor sanırım görüntü, ama televizyonda suç buluyor hani full hd'di diye.


  • zazazaraeta  (02.02.13 11:56:30) 
normal yayında kare kare olmasın istiyosan yüksek hz tv alıcan. bizdeki 800hz normal kanallarda gayet iyi.

memnun kalınmayan üründen kasıt sorunlu ürün. 14 günden sonra gidersen sorun icin garantiye yollarlar oncesinde direk dğeişim ya da iade alırlar.
  • rurouni  (02.02.13 12:03:14) 
hd receiver almalısın


  • giggs  (02.02.13 12:18:35) 
uydu alıcınızdan kaynaklı. hd uydu alıcısı alın memnun kalacaksınız.


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (02.02.13 12:25:10) 
müşteri hizmetleri yanlış yanıtlamış. öyle bir durum yok, 14 gün içerisinde sorgusuz sualsiz geri almak ZORUNDALAR. sadece çalışıyor mu obzuk mu kontrolünü yapıyorlar o kadar. ister canın sıkıldı, ister beğenmedin geri iade edebilirsin.


  • tembel sinefil  (02.02.13 13:13:39) 
kablolu yayin kullaniyorum, kanallarin da hic biri hd degil.

dedigim gibi usb takarak izledigim mkv, blu-ray filmler muazzam ama normal tv kanallari izlenilecek gibi degil, goruntu rahatsiz edecek derecede kare kare.

hd receiver almak durumu kesin cozer mi? bir de ne kadara mal olur?
  • mate soul  (02.02.13 17:39:08 ~ 17:40:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.