[]

izmir'de sahaf

şahsen izmir'de toplam üç tane sahaf bilmekteyim. hemen paylaşayım, iki tanesi kıbrıs şehitleri caddesi'ndeki coco loco ile aynı sokakta bulunmakta. kenar ve doğan kitabevi. bir diğer sahaf ise kemeraltı kızlarağası hanının çıkışında ( biliyorum birçok çıkışı var lakin arayın bulun efem).

bunların haricinde işinin hakkını veren sahaf var mıdır acep?


 
gitmediğim ama nadirkitap'tan bildiğim ex libris, anka, oğul ve bornova kitapçıları var. çoğu kitap bulunuyor hepsinde de. adresi satıcılara mesaj atarak öğrenebilirsiniz sanırım.


  • ludmilla  (02.02.13 02:45:19) 
yıllar önce -en son 5-6 sene önce gördüğüm- karşıyaka çarşı'da pan kitabevini olduğu sokak ya da bir alt sokağında iyi bir sahaf vardı. yakınlardaysanız bir bakmaya değer derim.


  • siradan bir adam  (02.02.13 03:53:55) 
inönü caddesinde akbankın arkasındaki pasajda var gayet de çeşitli.


  • ground  (02.02.13 09:06:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.