[]

şevkimi kırdılar!

arkadaşlar, yaz için work and travel düşünüyordum. Bir şirketi aradım, hemen mülakata alalım dediler, çok heyecanlandım, bazen takıldım mülakat sorularında ama hepsine de cevap verdim. sonrasında bu aşamada seni alamicaz, biraz daha pratik yapıp gel diyip telefonu kapattılar. yahu amerika'ya gitme amacımız zaten dil geliştirmek değil mi? anadilim gibi konuşsam zaten gitmem.

şu anda ailem haber bekliyor ve ingilizcemi yeterli görmediler demek bana koyuyor. sonuçta sürekli film izleyen, 9gag'de takılan, ilgili biriyim. basit bir telefon mülakatı beni yerden alıp yere soktu. yemin ediyorum şevkimi kırdılar, başka bir şirketle görüşmeyi denicem inanın korkuyorum!


 
Şirket baya dürüstmüş, sevinmelisiniz bence. Wat bir dil geliştirme programı değil, kültürel değişim programı. Ayrıca onlarca aracı şirket var, elbet biri mutlaka kabul edecektir sizi. Oraya gidenlerin hepsi süper ingilizce konuşmuyor.


  • daddy  (01.02.13 18:51:44) 
başka şirkete başvur hiç korkma da kendinden biraz eminsen


  • jedilance  (01.02.13 18:53:32) 
haklısınız ama şu an çok kötü bir psikolojiye girdim.


  • fistikezmesi  (01.02.13 18:53:43) 
senin taşağını yesinler ya!!
gir moruk ingilizce diziler izle, pause edip edip replikleri tekrarla.

  • hjarteblod  (01.02.13 18:58:11) 
Daddy haklı. Başka şirkete de başvurursun, izin verirler, ama oraya gidip, o kadar masraf edip, 'bu ne lan iki kelime edemiyor' modunda işten atılmak da var. Biraz daha öğrenmeye çalış bence. Ki ingilizce seviyen genelde heriflerin umrunda olmuyor, parasına bakıyor adamlar, o derece demek ki yani.

Bir yandan da haksız, zira kültürel değişim programı falan değil, bildiğin gidip 3. sınıf vatandaş modunda mevsimlik işçilik yaptığın bir program.
  • roket adam  (01.02.13 19:07:18 ~ 19:13:12) 
seni almadilarsa bu onlarin kaybi bebegim, ben wat yaptigimda cumle bile kuramayan kurtlerle ayni yerde calistim(yanlis anlasilmasin cok acayip severim ibneleri, ama konusamiyolardi iste)


  • jemjumun intikami  (01.02.13 19:10:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.