[]

80'ler ve 90'larda popüler TV programlarını ve filmleri hatırlıyor musunuz?

Bir başka gece, pazar 88,bizimkiler dönemi değil de, belki daha sonrası hakkında kafamda boşluklar var; böyle televole, süheyl-behzat, çarkıfelek zamanlarında neler vardı başka popüler kültür dyebileceğimiz, sıradan ve herkesin izlediği.

Bi de o dönemlerden çocuk-gençlik sinemasında kimler vardı. Mesela öncesi sezercik-ayşecik, sonrası twilightlar vampilerler cadılar. arası kopuk yine bende.

Bi yardım ediverseniz?

Danke şön

 
90'ların sonu 2000'lerin başı oluyor galiba sorduğun dönem.

çarkıfelek'in karşısında turnike vardı ve bunlar karşılıklı olarak haberlerden sonra başlayıp bütün akşam devam ederlerdi. sonra turnike'ye rtük'ten yasak geldi.ekonomik kriz nedeniyle 2000-2001 gibi dizi piyasası yerlerdeydi o dönem.

maraton programı ekrandaki en baba futbol programıydı. maç sonu tartışmalı pozisyonlar için ''akşam maraton'da izleriz , erman hoca bakalım ne diyecek?'' denilirdi.

yerli dizi olarak süper baba , mahallenin muhtarları , sıcak saatler , deli yürek , yeditepe istanbul , kaygısızlar , ikinci bahar , yılan hikayesi , çakırlı kurtlar vadisi en çok izlenen dizilerdi.

yabancı dizilerden mavi ay , cesur ve güzel , yalan rüzgarı vardı. bunlar daha çok 90'ların başı ve ortaları gibi oluyor.

laf lafı açıyor ( cem özer) ; gece kuşu , televizyon çocuğu , zaga (okan bayülgen ve televizyonda sigara içtiği yıllar ) ; beyaz show (uzun saçlı beyaz - tek konuk - değişik stüdyo tasarımı) popüler talk show'lardı.

çocuklar için tsubasa ve cine 5'te şifresiz yayınlanan tsubasa benzeri çizgi film ( benjamin'di esas oğlanın adı ) vardı. power rangers en çok tutulan tutulan yabancı çocuk dizisiydi. gündüz kuşağında hugo ve street fighter gibi yayına telefonla bağlanıp oynanan oyunlar vardı.

cine 5 piyasadaki bütün yeni filmleri sinemadan hemen sonra yayınlardı. milli maçlara da el attılar euro 96 elemelerindeki deplasmandaki isviçre maçını yayınlayacaklardı. başbakanlık el attıydı olaya milli maç şifreli kanalda verilemez diye.
  • diyet yapan panda  (01.02.13 18:47:35) 
beyaz'ın sunduğu yarışma, aileler yarışıyor ve ruhsar. üvey baba ve küçük besleme. bücür cadı.


  • njtbcrn  (01.02.13 18:55:02) 
7'den 70'e vardi baris manco'nun. diyar diyar gezerdi.


  • fortisvita  (01.02.13 18:56:33) 
fırtınalar - dizi
kara melek - dizi
mustafa sandalın arabalı şarkısı vardı.. 93 de mahsun kırmızıgül gs nin m u zaferi dolayısıyla dandik bi şarkı coverlamıştı
hugo vardı..
gece kuşu by okan bayulgen.
  • zakkum  (01.02.13 19:19:25) 
ilk aklıma gelen filmler;
beter böcek
hayalet avcıları
polis akademisi
geleceğe dönüş (şimdi görsem gene oturur izlerim)
hayalet

kızların ayıla bayıla izlediği diziler vardı;
evimiz hollywood'da (beverly hills)
ilk öpücük
sabrina
  • mkrn  (01.02.13 20:17:40 ~ 20:21:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.