[]

ben bu laptopu alayım mı?

uzun zamandır bakıyorum bakıyorum ama bir türlü karar veremedim. aslında çok sevdim ama gerekli mi bilmiyorum. sizlere sormak istiyorum..
benim 2010 model i7 li bir macbook pro'm var. çok seviyorum aslında onu pek estetik falan ayrılmak da istemiyorum. ama gel gör ki zamanında dikkat etmemişim gt330 ekran kartı var bu güzellikte. ben de oyunların babalarından battlefield 3 oynadığım için "low" ayarlarda oynamak da bir yere kadar diyorum.
masaüstü mü dizüstü mü derken dizsüstüne karar verdim ve asus g75vx'e karar kıldım. sizce iyi etmiş miyim? değer mi?
yurtiçinden bakınca seçenekler çok az malesef. garanti önemli şey ve yurtdışından ha deyince getirecek insan bulamıyorum bilgisayar..
model de bu: www.ebrarbilgisayar.net

bu piyasadaki en uygun fiyatlısı. asus'un tablet kampanyası dahilinde.. bir de öyle bir güzelliği var işte o da kafa çeliyor..


eğer al sen onu ver bize de macbook'u diyen varsa daha önce satıyorum duyurusu açtım ordan bakabilirler.

 
çok büyük para. 4 bin liralık laptobu sırf oyun için istiyorsan, yarı fiyatına da aynı oyunu oynayacağın iyi bir bilgisayar bulursun. extreme özelliklere gerek yok bence. lüzumsuz masraf bence.


  • yetkili birine benzeyen abi  (01.02.13 01:15:52) 
  • düşünüyorum öyleyse vurun  (01.02.13 01:59:16) 
laptopun varmış zaten alsana masaüstü.


  • mattiadestro  (01.02.13 08:24:38) 
bu oyun gider yenisi gelir, sonuçta her yıl değiştirilmiyor diye 3-4 yıl rahat rahat idare edecek bir şey arıyorum.

msi'lar güzel evet ama yurtdışında yaşamıyorum.

masaüstü alırsam da 4000'i geçecek,toplama yapamam bilmiyorum, yapsam overclock yapamam o yüzden yine asus rog 8480 modelini alsam dedim o da aynı para, en azından taşınabilirin özgürlüğü var.
  • bir ileti paylastim  (01.02.13 10:46:55) 
hacı abi masaüstü nasıl 4000'i geçiyor?

2 sene önce 1500 lira civarında pc topladım hala koç gibi. hd çözünürlükte full detay çoğu oyunu oynayabiliyorum.

birde laptopların en iyi ekran kartı olanları dahi vasat üstü masaüstü kartına eşit.
  • mattiadestro  (01.02.13 11:36:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.