[]

Fikirtepe şu an nasıl bir yer?

Marmara'da okuyorum Fikirtepe'de eve çıkmayı düşünüyorum tek başıma. Nasıl bir yer, eskisi gibi "tehlike kokar oranın sokakları" deyu tanımlanabilir mi. Benim için sorun değil de kız arkadaş faktörü var.




 
isminden de anlaşılacağı gibi herkesin düşündüğü bi yer.


  • Sosyal teokrat  (31.01.13 21:37:07) 
fikirtepeyi modernleştiriyorlar, ama binalarını. Yoksa orası hep aynı fikirtepe


  • bonjurkes  (31.01.13 21:38:03) 
fikirtepe çocuklarının yaşadığı bir yer


  • isildur  (31.01.13 21:40:00) 
yok bir cacık. kalkıp evini basacak halleri yok. bizim arkadaşlar yaşıyor (3 erkek) daha bir olay duymadım.


  • thracian  (31.01.13 21:40:21) 
Kuzenim orada yaşıyor, bizim için geç saatte iki kız eve dönmek biraz problem, onun dışında üniversite hayatı boyunca çekilebilir bir yer diye düşünüyorum.


  • lotesse  (31.01.13 21:43:38) 
Fikirtepe'nin olayı eskidendi, şimdi eskiye göre daha nezih bir yer. Tabi bir Manhattan değil.


  • reyals  (31.01.13 21:48:06) 
cevapların her biri ayrı iyi. sağ olun harbiden :)


  • hayaletin garip huylari  (31.01.13 21:51:43) 
yani basinda goztepe, erenkoy gibi yerler varken fikirtepe'de yasamayi dusunuyorsan demek ki senin de sosyo-ekonomik seviyen pek farkli degil. o yuzden bir problem olmaz ama nisantasinda, besiktas'da falan yasamak gibi de degildir.

yukaridakiler lafim size: sirf millet fakir, egitim durumu cok da iyi degil diye dalga gecmeyin len.
  • tdl  (31.01.13 21:52:21 ~ 22:04:48) 
Fikirtepe yerine Hasanpaşa'nın fikirtepe taraflarını tercih ederdim ben olsam...


  • otopsicocugu  (31.01.13 22:07:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.