[]

Android tabletim asiri yavasladi

Samsung Galaxy Note 10.1 tablet kullaniyorum. Daha degisik bir tema kullanmak icin Google'da bir arama yaptim ve su linkteki uygulamayi buldum:gallery.mobile9.com

Sanirim adi Go Launcher Ex.

Tablete yukledim. Onu yukeyince baska bir seyi yuklememi istedi, onu da yukledim. (Mal misin dediginizi duyar gibiyim) daha sonra arkadasima bir dosya gondermek icin "Dosyalarim"a tiklayinca tarayicinin acilmadigini gordum. Sonradan fark ettim, aciliyor ama acilmasi cok uzun suruyor. Indirdigim uygulamayi sildim. Tableti kapatip actim. Ama hala cok yavas. Sanirim bir sekilde arkaplanda calismaya devam ediyor.
Ozellikle dosya tarayicisini acmasi cok uzun suruyor. Herhangi bir fikri olan varsa aydinlatabilir mi? Yoksa formatlamayi dusunuyorum.

 
Go, en ünlü ve güvenilir launcherlardan birisi, tablete zarar verdiğini düşünmüyorum, ağırlaştırır tabiki ama benim tek çekirdekli telefonumda bile çok sorun yaşamadığıma göre tabletinde o kadar sorun olmaması lazım, diğer yükle dediğin program neydi? başka launcherlar da yüklediysen çakışıyor olabilirler, bir de sildiysen arkada çalışmaz ki


  • utkucbkc  (31.01.13 01:28:31) 
smart ram booster kur bi. sistemi hızlandır de, önbelleği sil de. bir de öyle dene bakalım.


  • nickiyle oynayan yazar  (31.01.13 02:16:04) 
eğer ics kullanmıyorsan halo launcher kurabilirsin ics arayüzü var onda.


  • nickiyle oynayan yazar  (31.01.13 02:28:54) 
Tabletimin kapasitesi 16 gb. Bunun 11 gb'i dolmus. O yuzden yavaslamis olabilir mi? Bir de programlari kaldir diyorum ama hic degismiyor kullanilan bellek. Acaba sadece kisayollarini mi siliyorum?


  • elcolerico  (31.01.13 11:48:23) 
Herkese cok tesekkurler yorumlariniz icin. Sorun sandigim gibi Go Launcher'da diil Parallel Kingdom diye bi oyundaymis. Onin klasorunu acmaya calisinca acilmasi cok uzun surdu. Sonra o klasoru de oyunu da komple kaldirdim, tarayici hizli calismaya basladi. Bahsettiginiz uygulamalari da yukledim onlar da gyet yararli uygulamalarmis. Tesekkurler tekrardan.


  • elcolerico  (01.02.13 02:45:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.