[]

kritik durumlar

özet geçmeye çalışıyorum:

bölümümüzün facebook'ta bilgi paylaşım grubu var.
bir dersin sınav bitiminde sınav kağıdımın fotoğraflarını çektim.
bunu gören dgs'li bir arkadaş bana da yollarsın dedi.
tanıdık ve samimi biri olduğu yolladım, adımı vs düzeltmeden.
daha sonra facebook grubuna adımı vs kapatarak yükledim.
şerefsiz gerizekalı dgs'li orospu çocuklarından biri sınava formül kağıdı yerine benim sorular ile girmiş
asistan bunu yakalamış, kağıdına işaret koyup elindekini almış.
sınav anında görenlerin söylediğine göre yakalanan kağıtta benim ismim vs yazıyormuş
bunu dgs'li samimi arkadaşa sorduğumda ise ona yolladığım dosyayı bir kişiye yollamış, ancak yollarken de kendisi ismi vs kapatmış.
bugün bizim bölümün duyurularında bu dersin hocası beni çağırmış.
gittim, yoktu.
asistan yarın hoca ile konuş dedi.
dersin hocası beni ismen olmasa bile tanır, zararsız biri olduğumu bilir

yarın hoca ile görüşeceğim, hocaya ne diyeyim?

"sınav kötü geçmişti, bütünlemeye çalışırım diye çektim. bir arkadaşım rica etti, ona yolladım öyle dağılmış millete" mi diyeyim?

 
Sınav kötü geçmişti ondan çektim saçma bir bahane bence. Ama sen zaten ilk etapta neden çektin ki cevaplarının fotoğrafını onu anlamadım? Dağıtmak için mi?


  • buff  (30.01.13 23:53:53) 
facebook'taki gönderileri sildim. yalan mı söyleyeyim dersiniz?


  • dieselsingle2  (30.01.13 23:56:40) 
benim bilgim yok de. kağıt masadayken biri çekmiş olabilir hocam ben olsam ismimi kapatırım. ben burada mağdurum. lütfen sorumluları cezalandırın. valla bilmiyorum nasıl oldu.


  • sle  (31.01.13 00:12:31) 
yalan yok. olduğu gibi anlat bence.


  • sehpa fx350  (31.01.13 00:12:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.