[]

tarot falı gerçek mi?

ciddi ciddi gerçek olmalı, bir yakınım şu anda evli ve 2 çocuğu var yıllar önce bir tarotçuya gitmiş ve evlenceği kişinin adının baş harfini, 2 çocuğu olacağını felan söylemiş tarotçu. ozaman dikkate almamış tabi ama sonradan olaylar gerçekleşmiş malum. nedir bu tarotun olayı ?




 
gerçek olduğunu gösteren bir çok şey gördükten sonra diyorum ki,
korkutmayın insanı çok rica ediyorum

daha fazla konuşmasak. bu bünye korkmaya çok yatkındır zira.
  • cecilia  (30.01.13 21:05:15) 
yahu allah diyalektik aşkına, gerçek olsa bu kadar bilimadamı mal mı arkadaş, onlar da oturur laboratuarda tarot bakarlar koca gün. yapma allasen.


  • travmatika  (30.01.13 21:05:16) 
1 harften dolayı gerçek olabileceğine inanıyor olamazsın?


  • alkolik imam  (30.01.13 21:06:20) 
bu kadar bilgiyi bilmesi tesadüf olamaz abi yok yani baş harfi söylediği zaman daha ortada flört bile yok hatta tanışma bile yok.


  • memories  (30.01.13 21:07:14) 
iyide başka örnekleri de var, bende inanmak istemiyorum .


  • memories  (30.01.13 21:08:19) 
: “göktekiler ve yerdekiler gaybı bilemezler, ancak allah bilir. onlar öldükten sonra ne zaman diriltileceklerinin de farkında değildirler.” (neml,6

tarotçunun olayı tahmindir. bazı varlıklar diğerlerinden daha iyi tahmin yapabilir...
  • gates  (30.01.13 21:10:53 ~ 21:11:15) 
bir harf bilmiş olması sizi gerçekliğine inandırıyorsa eğer şöyle söyleyeyim, bir buçuk sene önce bana da bir adam bakmıştı, o zamanki sevgilimle evlenmeyeceğimi, uzun saçlı bilmemne bilmemne (uzun tarif düşünün burada) biriyle evleneceğimi söylemişti. 7 aydır evliyiz.

isim muhtemelen genel bir isim olabilir, yani birine S harfinden bir erkek deseniz, çok geneldir mesela. 2 çocuk da ortalama zaten.

bu konuyla ilgili netleşmek isterseniz michael shermer'ın "why people believe weird things" kitabını tavsiye ederim.
  • sopiro  (30.01.13 21:15:29 ~ 21:17:23) 
bı ışık vardı...birisi bana geeel geeel diyordu.


  • benjamin esposito  (30.01.13 21:17:26) 
gercek gercek.


  • serabetan  (30.01.13 21:22:49) 
böyle ilginç ilgin olaylara girmeyin dedik zorla çekiyorsunuz arkadaş.

sen bi harf dedin di mi?

ben bundan 4 yıl önce hava alanında belki de 200 yaşında bi kadınla karşılaştım. hindistana gidiyordu. bu kadın yolda ölür amacı ne aca bu yaşta hindistanda ne yapacak ki diye düşünürken, kadın bana baktı 200 yaşında değilim güzel kız ama senden çok büyüğüm hindistanda ölmeyeceğim, hinduizmi yerinde öğrenmeye gidiyorum, urduca da öğrenmek istiyorum bakalım dedi. ben hebe hübe ama derken korkma uzat elini dedi. o anki bulunduğum psikolojik sosyolojik jeolojik durumu ortaya döktükten sonra sen çok güzelsin kıymetini bil, ayrıl o kalastan diyerek yanımdan kalktı gitti.

ben 1 ay etkisinden çıkamamıştım.
  • cecilia  (30.01.13 21:25:05) 
bana niye böyle rastlamaz ki hep deneme yanılma hep deneme yanılma
inanmayınız.

  • ceoz  (31.01.13 10:13:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.