[]

takip etmenin ingilizcesi?

takip etmek fiili ama bir klinik tarafından takip altındaki hastalar için kullanılacak. follow up kullanılır mı yoksa komik mi olur?




 
olur hatta google da aratırsan follow-up form bile görebilirsin.


  • ruh adam  (30.01.13 18:55:46) 
Takip edilen hastalar hastanede mi yatıyor? doktor gözetimi şeklinde. Yoksa düzenli aralıklarla doktor kontrolüne falan mı geliyorlar? Birkaç çeşit fiil var çünkü uygun olabilecek. Follow-up, keep track of, keep under observation, gibi.


  • harzem  (30.01.13 19:01:06 ~ 19:01:55) 
monitor de kullanilir, follow up da. monitor gözlem altinda tutmak, follow up belirli araliklarla hastaneden cikmis bile olsa takip etmek anlaminda.


  • atmacaged  (30.01.13 19:03:50) 
hastalar dönem dönem hastane servisinde yatırılıp tedavi ediliyor. follow up oluyor anladığım kadarıyla, sağolun.


  • the kene  (30.01.13 19:06:10) 
Monitor+1 daha uygun düşer bence.


  • buff  (30.01.13 19:23:50) 
eğer devamlı ve fiziksel bir gözlemle takip varsa, yani müşahede tipi bir takipse monitor olabilir. ama belirli aralıklarla ve uzun vadeli bir takipten bahsediyorsan kesinlikle follow up.


  • sir gawain  (30.01.13 19:35:51 ~ 19:38:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.